Alıntı:
sivaslıavukat Nickli Üyeden Alıntı
İnşallah bir gün sürekli birbirlerini sırtından vuran , birbirlerini bazen ingilizlere bazen amerikalılara karşı satan ve unutmayın ki 90 yıl önce bizi de sırtımızdan hançerleyen araplar da Türkler yada başka bir müslüman cemaat için yukarıda ki hemşehrilerim gibi duygulara sahip olurlar.
İhtişam içerisinde yaşayan , petrolü rafine edip satarak dünyaya yön vermek yerine amerikan ve ingiliz şirketlerine hammadde olarak verip kendilerini yönettiren , araplar da hepimiz gibi müslüman olan filistine yahut lübnana destek verebilecek karaktere ulaşır.
Lütfen unutmayalım ki öncelikli olan bizim ülkemizdir. Hergün bu topraklarda bir çok gencimizi şehit vermekteyiz.Yıllardır hiçbir arap ülkesinde bu konuda destek gelmediği gibi 90 yıl önceki gibi yine sırtımızdan vurulduk ve vuruluyoruz.Biz ülkemizi yıllarca koruduk , direndik ve teslim olmadık araplar gibi.
Benim için benim ülkemindir. Bu ülkenin vatandaşlarına , gençlerine iş imkanı veren şirketin amerikan fransız ve arap olması arasında kanaatimce fark yoktur. Kraldan çok kralcı olmaya karşıyım.
|
Yazınıza katılmıyorum şu anda Lübnanda insanlık dışı katliamlar sürerken,daha konuşmasını dahi öğrenememiş bebekler hunharca öldürülürken,anaların gözünden yaş yerine kan damlarken önce benim memleketim lafı çokda şık durmuyor.
Kanatimce bu kirli savaşın bir ucuda yakında Türkiyeye dokunacaktır o zaman böyle rahat konuşabilcekmisiniz.
Tarihden estantaneler anlatarak sanki masumlar bu vahşeti hak etmişer gibi konuşmak çok yersiz helede bi hukukçuya hiç yakışmıyor kimse atalarının işlediği suç için cezalandılamaz ki bu suçda tarih önünde sabit değildir şimdi gereksiz Arap düşmanlığının hiçde yeri değil Arap halkı başka yöneticileri,kralları,devlet başkanları başkadır.
Türkiyedede abd üslerinin olduğunu unutmayınız ve körfez savaşlarında buralardan kalkan uçakların masumları vurduğunu hatırdan çıkarmayanız ne yani şimdi incirlik üssü var diye Türkiye vatandaşlarıda zulmü hakedecekmi.
Şahsen ülkemde kurulan işletmelerin kökleri beni ilgilendiriyor ve içtiğm kolayla yada yediğim çikolatayla masumların ölmesini istemiyorum.Akifin dediği gibi:
Zulmü alkışlayamam Zalimi asla sevemem
YAŞASIN KÜRESEL İNTİFADA