Konu: DUYURU....
Tekil Mesaj Gösterimi
TAŞ KONUŞTU!..
Alt 11.08.2006, 00:40   #99
Ertugrul
Gast

Standart TAŞ KONUŞTU!..

PEYGAMBER MUCİZESİ

Malumunuz üzere Sahih Hadislerin birinde Efendimiz, ahir zamanda Siyonistlerin müslümanlara saldırılar başlatacağını ve bu büyük saldırılara müslümanların direnmesiyle birlikte İslam ümmetinin birleşeceğini ve hatta taşların bile dile gelerek konuşacağını müjdelemiştir..

TAŞ KONUŞMUŞTUR!

Efendimiz bu meşhur Hadis-i Şerifinde bu yapılacak savaş esnasında taşların konuşacağını ve
- 'Ey müslüman arkamda siyonist var!' diyerek müslüman savaşçıları uyaracağını müjdelemiştir..

Yıllardır düşünür tefekkür ederdim!
Kendi kendime çok sormuşumdur!
Taş konuşur mu? Ve taş nasıl konuşur?
Muhammed'ül Emin söylediyse bu vakı'a mutlaka olacaktır! Ama nasıl?

FİLİSTİN'İ GÖRDÜM!

Yıllar önce Filistin ziyareti esnasında o bölgeyi gözlemlerken arkasına saklanılacak şekilde büyük taşlar görmedim ve hayretler içinde kaldım bu nasıl bir mucize olacak hangi taş ve nasıl konuşacak? diye kendi kendime çok sordum!
Ancak bugün, Siyonist İsrail'in aylar önce başlattıkları duvar inşaatını görünce hadisdeki mucizeyi anladım..

İNŞASI BAŞLATILAN 'UTANÇ DUVARI' O TAŞ'TIR!!

Siyonistler 700 km uzunluğunda 14 metre yüksekliğinde TAŞ'tan duvar inşa ediyorlar ve bu taş fİLİSTİN'LİLERLE, iSRAİL'LİLERİ AYIRIYOR bu duvar LİSAN-I HAL ile, değil müslümanlara tüm dünyaya şöyle sesleniyor!

- Ey dünya benim bu tarafımda müslümanlar diğer tarafımda Siyonist işgalciler var!!

Bu büyük bir mucizedir ve Efendimizin bir müjdesi daha gerçekleşmektedir..
Bize düşen mazlumdan yana zalime karşı tavır almaktır. Biz İsrail oğullarına düşman değiliz! Eğer düşman olsaydık Firavun zulmüne karşı Firavunu alkışlamamız gerekirdi! Halbu ki bir müslüman
' Afferin Firavun ne iyi yapmış dese dinden çıkar' Kur'an bize Firavun'u lanetletir ve İsrail oğullarını destekletir!
Biz zalime karşıyız, mazlumun yanındayız!

DÜN ONLAR MAZLUMDU!

Dün İsrail oğulları mazlumdu, zulme maruzdu!
Bugün İsrail zalimdir!
Filistin'li, Lübnan'lı mazlumdur!
Yarın Filistin'li kuvveti ele geçirse ve İsrail'e zulmetse bu kez de Onların karşısında İsrail oğullarının yanında saf tutarız!
İsrail'in yapması gereken bir an evvel bu zulme son vermesidir!

ŞEVKİ YILMAZ