Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 18.04.2005, 13:56   #23
seytanlar33
Yeni Yiğido

seytanlar33 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 seytanlar33 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

mersindeki bayrak yakma olayı tamamen doğulu vatandaşların provakesidir.bu bir siyasi olaydır ve mersinlilerle ilgisi yoktur.zamanındaki belediye başkanlarının oy toplamak amacı ile otobüsve trenlerle getirdikleri işsiz güçsüz doğu kökenli vatandşlar burada huzuru fazlası ile bozmakda zaten.bende bir milliyetçiyim ve fazlasıyla kınadık bayrak olayını.malesef mersinde fazla mersinli olmadığı için karşı bir atak yapmakdan korkuyor insanlar pkk terörüne karşı.biz kendi memleketiizde azınlıkdayız.şunu üzülürek söylüyorumki burda halkın %50si kürttür ve hepsi 90 yıllarda göç etmişlerdir.çoğu yerde kürtçe kürtçe konuşurlar aralarında.bir hadep mitingi oldumu meydanlarda çok kalabalık olur.atatürkün;mersinliler mersine sahip çıkın sözüde boşa çıkmıştırr.

MAÇA GELİNCE...

arkadaşlar ben gerçekden mersinliyim ve mersin idmanyurdu taraftarıyım.size maç günü izlenimlerimi aktardım.herzaman söylemişimdir oynayatn takımı alkışlayacaksın.o stadda en az 10 bin kişi sivasın güzel futbolunu alkışladı.kendini bilmez fanatikler saha dışı olaylarla maç kazanmaya çalıştı.biz sezon başı 150 milyara ancak bir takım kurduk ve hayal edemiyeceğimiz noktalara geldik.yenilincede fazla üzülmedik.ben ilk defa canlı gözle izlediğim sivasın bukadar güzel top oynıyacağını bilmiyordum.gerçdekden yedek kaleciniz bile resmen panter.hele 9 ve 10 numaraya bayıldım dedim.yalanmı söyledim.bu iki forvet süper lig takımında çok rahat oynar.yani en azından sakaryada,kayseride böyle forvetler olsaydı en azından takımları küme düşmezdi.ben taraftarlık görevimi yerine getirdim iyi olanı maç sonu alkışladım.adanlı arkadaşın söylediklerine gelince biz dosttuk ama dostluğu mavişimşekler(demirsporluların )provokasyonu bozdu.eğer adana bayrağı yakan taraftar varsa aramızda biz onu zaten mersinli olarak saymıyoruz.herkese sevgiler saygılar...
seytanlar33 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır