Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 18.04.2005, 22:45   #50
seytanlar33
Yeni Yiğido

seytanlar33 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 seytanlar33 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Yeniceriler Nickli Üyeden Alıntı
ayrica mersin sivas macindaki olaylar diye baslik acip ne diye ortaligi dallandiriyosunuz.. bir olay yaptiniz da biz mi gormedik ? şişe gelmis ismail hocanin kafasina..nerden geldi o şişe..eğer ki yalan söylüyorsan o şişe den su içecekmisin ? yazamıyorum burda arkadaşım..anladın sen anladın
yav arkadaşım bize ne kızıyon.sana küfür edenlere söyle.bizmi ananıza sövdük yaaa.orda bapıran 30-40 mersinli daha önce sivasa gelip orda olaylara karışanlar daha sonra intikam falan demişler.beni ilgilendirmiyor.ben geldim maçımı izledim.benim gibi bi çok kişide maçdan sonra alkışladı sivası.böyle konuşarak bir baltada sen vurma.eğer sana küfür ettilerse bırak o onların ayıbı onlarda kalsın.bence bursa kocaeli çıkıcağına sivas çıksın daha iyi.bu arada şişe attılar evet hemde 3 kere kapalıdan benim 2 ön sıradan.maçın sonlarındada bizim trüünde kavga çıktı zaten sivasa küfür edenlerle küfüredenleri uyaranlarla.biz sivası alkışladık diye bize kızan bile oldu.biz yalan söylemiyoruz.geldik sitenizi ziyaret ettik.çok iyi futbol takımınız var dedik.derneğe gelenler iyi şekilde ağırlandı dedik.
seytanlar33 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır