-->: SİVAS İSTANBUL`DA HAZIRLANACAK
Selamlar Güzel Sivasimin güzel Insanlari farkindamisiniz burda yorum yazan arkadaslar sanki ligin son haftasiymis gibi öyle bir havaya girmislerki Sivasimiz düstü ve süperlige veda etmis gibi yorumlar yapiliyor
biz taraftar olarak ligde kalacagimiza basarili olacagimiza inanmiyorsak futbolcumuzu nasil inandiracagiz???
Ben eminim Istanbulda iyi hazirlanip Antalyada antalyaspora Süperlige hosgeldiniz hediyesi yapacagiz onlara ilk malubiyetlerini yasatip ilk gölü atan takim olacagiz!!
Bügüne kadar Sivastaki ve Türkiyenin her ilinde Sivasli hemserilerimiz Istanbuldaki Sivasli taraftarlari atese tuttu seyirci gittmiyor diye!!!
Bilmem farkindamisiniz ANtalyada da cok sayida sivasli yasiyor ve Antalya stadini nekadar dolduracagiz???
bu takima bu futbolculara sans vermeliyiz arkadaslar hemen silmememiz lazim sonucta bugüne kadar sergiledikleri futbol güzel degil bu tartisilmaz ama gecen sezonda bu futbolcularla ligde gayet basarili olmadik mi???Istanbulda iyi hazirlandiklarindan eminim ve artik taraftarida yönetimide futbolcusuda puan kaybina tahamülümüz olmadigin farkinda ben tüm kalbimle inaniyorum SIVASSPOR Antalyada ilk galibiyetini alacak ve burda okudugum bazi acimasiz yorum yapan arkadaslarimiz o macin yorumuna ne yazacak sayin Ünsal hakkinda ne yazacak sabirsizikla bekliyorum:
Almanyadan saygi ve sevgilerimle
|