Tekil Mesaj Gösterimi
-->: EFSANE GERİ DÖNDÜ !
Alt 27.08.2006, 23:19   #27
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 954 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: EFSANE GERİ DÖNDÜ !

Alıntı:
faruk-58 Nickli Üyeden Alıntı
Ben şahsem, buradaki site yönetimini kutluyorum.
Küfür, hakaret, ve insanların onurunu incitecek yazıları anında siliyorlar ve büyük şahsi tartışmaları önlüyorlar ve Sivas insanının üzerindeki kötü imajın yok olması için çok büyük çaba sarfediyorlar. Zannedersem bu sitenin başarısınındaki en büyük payda yazıların anında kontrol edilmesi ve gerekenin yapıldığıdır.
Diğer taraftar sitelerinden farkıda bu olsa gerek.
Site ekibini bu güzel başarılarınından dolayı kutluyorum.
Sivasa ve Sivasspora büyük bir hizmet vermekteler.
GÖREVDE MERHAMET SİTEYE İHANET DEMEKTİR WWW.SİVASSPOR.COM sizlerin rahat olmanız için elimizden gelen bütün gayreti harcıyoruz 24 saat boyunca görevli arkadaşlar hazır ve nazır bekliyorlar burda küfüre hakarete kişileri incitici bütün yazılara müsade vermedik vermeyizde GÖREV KUTSALDIR herşey sizler sivaslılar ve sivassporlular içindir saygılarımla WWW.SİVASSPOR.COM 1967
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla