Tekil Mesaj Gösterimi
GOLLERİMİZ AKIL DOLUYDU
Alt 29.08.2006, 15:42   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart GOLLERİMİZ AKIL DOLUYDU

Yazar Adı: Mustafa ATES

GOLLERİMİZ AKIL DOLUYDU

Gol her zaman ayakla, yada kafayla atılmaz.

Sivasspor-Antalya deplasmanında bu kez şeytanın bacağını kırdı.(Şeytanın bacağı nasıl kırılırsa gören bilen var mı? bilmem hep öyle derler ya.Bende ondan diyorum.)Neyse Antalyaspor karşılaşmasını kazandık.Bu karşılaşmayı kazanarak sadece 3 puan mı elde ettik.Hayır tabi ki,sadece maçımı kazandık?ona da koca bir hayır diyorum.Bu galibiyet tabir yerinde ise Sivasspor için ilaç gibi geldi.Ancak bu galibiyet en önemlisi hatalarımızı ve yanlışlarımızı örtmemeli.Bu galibiyet bizlere büyük moral vermiştir.Ancak bu galibiyet bize hemen pembe tablo çizdirmemeli diye düşünüyorum.
Golü kalemizde erken gördük.Eyvah dedik.Diğer karşılaşmalardan biri mi olacak diye düşündük.Balili bizim düşüncelerimizin değişmesine sebep oldu.
Sezon başından beri söylüyorum.Bolu ve Avusturya kampının en gözde futbolcusu bana göre Balili’dir.Şu ana kadar oynadığı futbol ve sergilediği mücadele ile aldığının karşılığını veriyor.Attığı beraberlik golü inanın muhteşem ve akıl dolu .Topla buluşur buluşmaz kendi çabalarıyla ceza alanına girmesi,kaleci Cordoba’nın üzerinden ayak üstü ile topu aşırması zeka işi.Aynı durumda karşı karşıya kalan her futbolcu yapamaz.”dedirten akıl dolu bir gol.
1-1 ‘lik skordan sonra sahneye çıkan Petkoviç’i unutmamak lazım.Antalyaspor forvetine yine göz açtırmadı.Antalyaspor forvetlerinin etkili bütün pozisyonları Petkoviçin elleri arasında eridi.İkinci yarıda daha kontrollü futbolu tercih eden Sivasspor oldu.Önce Antalya atakları kesildi.Sonra Anderson’la,ilhanla sol kanattan pozisyon arandı.Sol kanattan yapılan ortaya Anderson öyle bir göğüs vurdu ki her babayiğit futbolcu burada ya topun altına girer ya üstüne girer 1 metre mesafeden topu dışarı atardı.Anderson topu göğsüyle kafa vuruşu sertliğinde Antalyaspor ağlarına gönderdi.Bana göre bu golde Balili’nin golü gibi akıl dolu bir goldü.Yani Antalya’da kazandık.3 puanı aldık ama daha çok bu karşılaşmada futbol zekamızı kullandık.Milli maçlardan dolayı Süper ligde bir hafta ara var.Bu ara boşluğu iyi değerlendirmeliyiz.Takviyeler için artık son 2-3 gün.Yapacaklarımızı yapmalıyız.3 puana çok fazla kanmamalıyız.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Konu SivasSpor.Com tarafından (29.08.2006 Saat 15:52 ) değiştirilmiştir..
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla