Alıntı:
CATLI´isimli üyeden Alıntı
Güzel Sivasimin Güzel Insanlari
Arkadaslar istediginiz oldumu ????
Gecen hafta burda yazdigim yorumlardan dolayi bazi arkadaslardan tepki aldim!!
Bu yönetime yapilanlar hakksizli dedim arkadaslar uyanin artik biz Real Madrid yadacFenerbahce degiliz hemen istedigimiz futbolcuyu alamayiz kirk senelik rüyayi bu yönetim gerceklestirdi ama bazi arkadaslar hemen bir kötü gidiste yönetimi yalniz birakti bumu sizin sivasspor yönetimine güveniniz simdi bu yönetim görevi birakirsa gelen yönetimin daha iyi isler yapacagina yada son iki günde daha iyi oyuncular transfer edecegine inaniyormusunuz???
Bu yönetime sahip cikmamiz lazim onlar bizim büyüklerimiz ellerinden geleni yapiyorlar acaba biz ne yapiyoruz???Kusura bakmayin üzerine alinmak isteyen alinir ama biz taraftar görevimizi yapiyormuyuz ki bu takimi birinci lige cikartan yönetime sahip cikmiyoruz????
Ben yurtdisinda yasiyorum simdi su soruyuda kendime soruyorum acaba bu yönetimi kötülüyerek kulis yapmaya calisanlar mi var???
Yemek pisti masada ilk yermi ben alkayim diyenler mi var??
En ufak bir tökezlemede yönetime ve Büyük Baskana sirtimizimi cevirelim??
Biz herseyi biliyoruz yönetim birsey bilmiyor demi??
Üzülerek söylüyoprum burda yönetimi ve baskani yerden yere vurarak sahip cikmiyarak yorum yazanlarin sivasspor taraftari oldugundan süphe ediyorum iyi günde herkez var simdi niye yoksunuz???
Iyi günde yanimizda ama kötü günde sirt ceviren taraftarlari aramizda istemiyorumz onlara ihtiyacimizda yok yazik ya!!!
Allah askina ellinizi vicdaniniza koyun ve nekadar dogru davraniyorsunuz bir düsünün !!!!!!
Burdan Istanbul Taraftar Baskanima 1967 Ivas taraftar baskanima sesleniyorum
Ben bu yönetimin arkasindayim ve kalmasinida istiyorum eimnim benim gibi düsünen cok arkadasim var artik sira size geldi taraftar dernekleri ne ise yaradiginizi gösterinde yönetiminize sahip cikin ve aramizdaki Sahtekar sivasspor taraftarlarini ayikliyalim!!!
Sayin tarafar dernegi BASKANLARI suandan itibaren sesiniz ciksin ve yönetime sahip cikin!!!!!!
Almanyadan saygi ve sevgilerimle
|
HER KELİMESİ DOĞRU KARDEŞ ÇİVİ ÇAKMAZLAR AMAM YERİNDEN SÖKMEYİ ÇOK SEVERLER ONLAR SİVASSPORU DEDİĞİN GİBİ FENERLE KARIŞTIRIYORLAR O BİLE İSREDİĞİNİ ALAMADI Kİ BİZ ALALIM AMA SENİN GİBİ DÜŞÜNENLER ÇOĞALIRSA BİZ O ZAMAN DAHA BÜYÜRÜZ GARDAŞ VE DİYORUMKİ BENİM GİBİ GEÇMİŞTE DİĞER TAKIMLAR İÇİN KOŞARAK GİDEN SİVASLILAR KENDİ TAKIMLARI YANİ SİVASSPOR İÇİN NİYE AYNI ÇABAYI SARF ETMEZLER ANLAMAM BEN ALLAH SİVASLIYA VE SİVASSPORA YARDIMCI OLSUN