Tekil Mesaj Gösterimi
-->: Antalyaspor Sivasspor maçında yaşadığım coşku
Alt 07.09.2006, 08:00   #3
Sabiha Serin
Acemi Yiğido

Sabiha Serin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 Sabiha Serin BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart -->: Antalyaspor Sivasspor maçında yaşadığım coşku

Öneriniz için teşekkür ederim.Ancak karşı trübündeki Sivas'lı taraftarlarımız Sivasspor bayraklarımızla coşku dolu tezahurat yaparken Antalyasporlu taraftarların da yiğidolarımıza yuhh demeleri karşısında kendime hakim olamadım ve gururuma yediremeyip inatla Sivas Sivas diye bağırdım.İnanın bu cesur davranışımı kim olsa yapardı. Çünkü kafamda Yiğidolar şapkası vardı,Sivassporlu olduğum zaten anlaşılıyordu.Şapkamı hiç çıkartmamıştım..Rakip tarafın trübününde oturmak kadar kötü birşey yokmuş,İnanın kendinize hakim olamıyorsunuz. Üstelik 30-35 yıl önce çocukluğu ve gençliği Sivasspor maçını izlemek için Sivas 4 Eylül Stadında geçip, tezahurat yapmaktan sesi kısılarak eve dönen fanatik Sivassporla bir bayan için susmak kolay olmadı..Bendeki bu Sivasspor tutkusunu yüreğinde yaşamayan bilemez..Zaten ben ilk kez böyle rakip takımın trübününde maç izledim oda dediğim gibi mecbur kaldık, oda o ilin acemisi ve maça geç kalmamız yüzünden oldu.birdaha mı asla..Ayrıca Yarışma editörü olduğunuz belirtiliyor, nasıl bir yarışma acaba sitenizde henüz yeni olduğum için aydınlatırsanız sevinirim,saygılar ve başarılı çalışmalar dilerim.
Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla