Sayın Basın sözcüsü bence istifa edin... Çünkü oraya yakışmıyorsunuz.... Sivas lı olmak yada sivas sporlu olmak hizmet etmek illa basın sözcüsü olacağım diye olmaz.... Mesela tribünde maça gelip takımınız destekleyeblirsiniz yada güzel haberler yaparak ama basın sözcülüğüne yakışmadığınız kesin.... Sivas Spor artık süper lig takımı buraya vizyonu daha iyi olan karizmatik bir basın sözcüsü getirilmeli ..... diğer süper lig kuluplerinde oldugu gibi.... B u basın sözcüsü arkadaş demiyormu diğer takımlar bizi ilgilendirmez diye... Şimdi kalkıyor koskaca manisa spor u ve bu renklere gönül vermiş insanları rencide ediyor aynı şeyler bize yapılsa tepkimiz nasıl olurdu bir düşünün.... ya senin ne işin var manisa spor la yada bir başkasıyla. sen artık birinci lige çıkmışsın artık sana süper ligde dost takım lazım gün gelir işe yarar.... bu süper ligde böyle yürür.... mesela bursa - ankaragücü yada gençlerbirliği-gaziantep gibi bunun gibi örnekleri çoğaltmak mümkün.... Manisalı dostlar siz kusura bakmayın bir kişinin yaptığı açıklama gördüğünüz gibi sivas spor camiasında destek bulmaz o sadece kendini bağlar ..... Biz sivaslıyız hiç kimsenin işine karışmayız işimize bakarız.... burda kimin ne kadar sivaslı olduguna da kimse karar veremez bu şehre bu takıma gönül veren herkes sivaslıdır bunun derecesi yoktur herkes imkanları ölçüsünde destek verir.... Ben 4 eylül stadında evine götüreceği ekmek parasını maça veren bir sürü adam gördüm ve tanıyorum o yüzden herkes kendi imkan ve kabiiyetleri ölçüsünde davranırlar bu şehirde kazanan insanların bu şehre bu takıma destek vermesi kadar doğal bişey olamaz.... Sayın basın sözcüsü bence biran önce istifa etmeli yoksa başımıza iş açacak sanırım.... yakında bayern münih e ve ya milan a kafa tutarsa yandık bu kadroyla hiçbirini yenemeyiz .... Umarım böyle bir çılgınlık yapmaz.... Bu arada yaptıgınız açıklamalr dan dolayı Manisa yı 2 kat daha fazla motive ettiniz bravo..... Kırk yıl düşünseler akıllarına gelmezdi manisayı motive etmek ..... Valla bravooo........
|