--->: KONYASPOR 2 : 0 SIVASSPOR
keşke şu kırmızı kartları görmeden yenilseydik. Çok üzülüyorum.! Her maçında kırmızı kartların görülmesi Sivasspora önyargılı bakılabileceğinden korkuyorum.. Agresif olduğumuz kesin..
Keşke, keşke.. biraz soğukkanlı olsak; maç sonucu 1-1 bitebilirdi.. Acaba aşırı hırs futbolcularımızı çok mu gergin yapıyor? Takımın pisikoloğu yok mu.? hırs pozitif yöne kanalize edileceğine negatif yönemi kanalize ediliyor.? Arkadaşlar Futbol komple bir oyun sadece topa vurmak olmasa gerek.!
O yüzden Sivasspor organları komple çalışmalı, herşey iyi değerlendirilmeli negatif hırs yüklenmemeli.. Ayrıca futbolcularımızın psikolojisini biz taraftarlarında yaşadığını görüyor ve kaygılanıyorum; yandık, bittik, 2 lige düşecez hatta 3 lige düşecez, teknik direktör hemen gitmeli disiplin yok deniyor. Bu ara Teknik direktörün disiplinli olabilmesi için alternatif oyuncuların bol olması gerekir. malesef bazı mevkilerde alternatifimiz bile yok. Bakın erciyesin hocası disiplin kuracam diye takımı iyice dağıttı. O yüzden gerçek zaaflarımızı ortaya koyarak bir yükseliş oluşturmaya çalışmamız gerektiğini düşünüyorum..
Saygılarıma....
|