Tekil Mesaj Gösterimi
--->: YİĞİDELER TRİBÜNE COŞKU ve RENK KATACAK.!
Alt 18.09.2006, 10:48   #27
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1021 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: YİĞİDELER TRİBÜNE COŞKU ve RENK KATACAK.!

Dünkü maçta maraton tribününde yaklasık 30 kişilik bir bayan grubu vardı. onlara ben buradan teşekkür ediyorum.

Takımımızın ateşlenmesinde ve maraton tribününün hareketlenmesinde büyük emekleri oldu.

Benim kalearkası tribününden gözlemleyebildiğim bu kadar....

Bayan taraftar gurubuna buradan teşekkür ediyorum.

Ayrıca bu maçta benim Sivasta izlediğim ilk Sivasspor maçıydı. Normalde 5-6 gün öncesinden İstanbul'a dönmem gerekiyordu ancak bu maç için Sivasta kaldım ve gerçekten de 5-6 gün daha Sivasta kaldığıma değdi doğrusu...

Ayrıca yaklaşık 11-12 bin civarındaki Sivasspor taraftarının son 7-8 dakikadaki ateşli tezahüratları görülmeye ve yaşanmaya değerdi. İnşallah taraftarımız yaklaşık son 10 dakikadaki müthiş temposunu ve tezahüratlarını maç boyunca yapmasını bilir ve öğrenir.

Son sözümde kale arkasındaki üç taraftar gurubuna: En kalabalık ve coşkulu gurup olarak ***********i gördüm. Daha sonra 1967 derneğimiz maç boyunca susmadı. Ayrıca hemen benim bulunduğum tribünün ön tarafında bir gurup daha vardı ama isimleri ne idi onu bilmiyorum. Ben üçünede ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Keşke bir olup fener seyircisinden ders alabilsek.... O da olur inşallah diye temenni ediyorum.

Benden bu kadar.....
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır