Tekil Mesaj Gösterimi
--->: SIVASSPOR 1:1 FENERBAHÇE
Alt 18.09.2006, 12:03   #51
Bilmiyorum5
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum5 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum5 kann nur auf Besserung hoffen
Standart --->: SIVASSPOR 1:1 FENERBAHÇE

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Dünkü maçta takımımızda motivasyon üst düzeyde idi....İnşallah Sivasımız böyle oynamaya devam ederse hiçbir zaman küme düşmez...Dünkü maçta tribünde takımına destek olan tüm yiğidolara teşekkürü bir borç biliriz...Ama dün Sivas tribününde olupta fenere destek veren Ve Fener tribününe gidip Fener formasını sırtına geçirip Sivas aleyhinde bağıran Sivaslılarıda kınıyorum...Bu arada bir çift sözümde Fenerin kaptanı olacak kişiye yani Ümit Özat'a...Sivaslı olmasına rağmen bizim futbolcularımıza ve özelliklede oynadığı kanatta bulunan Gökhan BOZKAYA'ya çok sert müdahalelerde bulundu...Bir Sivaslı olarak değil bir Futbolcu olarak bile bu şekilde girmemesi gerekir diye düşünüyorum...Bir çift sözümde Maraton Tribününde bulunan taraftara...Sivassporun Futbolcusu olan ve Dünde Fenere tek golümüzü atan Gökhan Bozkayayı tribüne yumruk showa çağırdığımız esnada Onu yuhalayan Zihniyeti zayıf insanlara...Onların hepsini kınıyorum...Gökhanın attığı bu golü özellikle sizlere armağan ediyorum inşallah ders alırsınız...Gökhan Bozkayayı yuhlayan bu kişiler Fenerbahçeden birkaç futbolcuyuda tribüne çağırıp moral verdiler...Maç bitimindede Yenilmişcesinede üzülüp statdan ayrıldılar...Bu kişilere yazıklar olsun...

Takımımızı kutluyorum...Zor bir gecede sahadan puanla ayrılmayı başardılar...Helal olsun hepsine...
gecenın ÖZETİ BUDUR ISTE AYRICA ŞUNUDA EKLEMEK ISTERIM PETKOVIC HAKKI ANDERSON ISMINIZE GUVENMEYIN BU KULUBE ZARAR VEREN HAREKETLERINIZ DEVAM EDERSE SIZIN YERINIZI DOLDURUCAK ADAMLAR BULUNUR AYNI DUNKU MACTAKI GIBI KIMSE ADINA GUVENMESIN MUHTESEM BIR GECEYDI AMA FENERIN SUTU BILE YOK GOL DISINDA KESKE BU MACI ALSAYDIK