Tekil Mesaj Gösterimi
--->: SIVASSPOR 1:1 FENERBAHÇE
Alt 18.09.2006, 20:03   #81
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1365 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt
Standart --->: SIVASSPOR 1:1 FENERBAHÇE

Alıntı:
hakandemirezen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Konya maçında kart gören futbolcularımızın Fenerbahçe maçında arkadaşlarını yalnız bırakmaları profosyonel futbolculara yakışmadı.Evet güçlü bir takımla oynayacağız bu gercek ama sahaya çıkan her futbolcu yüreğini sahaya koysa ben inanıyorumki en az bir beraberlik alırız.BU HAFTA ANTALYA spor kök söktürdü ist da fenerbahçeye ve biz bu antalyayı yendik antalyada.Sadece yürek işi elinden geleni yapacak formasını terletecek tekmeye kafa sokacak ama mücadeleden hiç kaçmıyacak.İşte o zaman bir ihtimal 1 puan olabilir.

YUKARIDA BELİRTTİĞİM YORUMU HAFTA İÇİ YAPMIŞTIM.GERÇEK ŞUDURKİ SAHADA YILDIZ STAR DEĞİL YÜREKLİ FUTBOLCU GEREKLİ YÜREĞİNİ ORTAYA KOYARAK OYNAYAN TÜM FUTBOLCU KARDEŞLERİMİ KUTLUYORUM.

Kardeşim bu yoruma katılmamak elde değil...Önemli olan yüreğini ortaya koyabilmek...Dün futbolcularımızın hepsi yürekleri ile mücadele ettiler...Hepsine helal olsun...Yuhalanan Gökhan Bozkaya dün insanlık dersi verdii...Ve onlara sahadaki futbolu ve golü ile cevap verdi...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla