Tekil Mesaj Gösterimi
-->: --->: SİVASSPOR:3 - ALANYASPOR:0
Alt 21.09.2006, 12:53   #44
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 926 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: --->: SİVASSPOR:3 - ALANYASPOR:0

Alıntı:
tur_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben maçı stadyumda izledim ve sivassporun ne kadar doğru 2 futbolcu aldıklarını anladım.Nordin WOOTER gerçekten maçta çok iyi oynadı.çok çalım atan bir futbolcu çoğu çalımıda başarılı çok klas hareketler yaptı.diğeri ise CARVALHO:oda uzaklardan öyle sert ve düzgün şutlar attıki nerdeyse her şutu isabetliydi.sadece bir topu direği sıyırdı geçti.oyundan çıkmasa mutlaka gol atardı.Hakkı'nında son dakikalarda zor biryerden attığı frikikte gol oldu.çok güzel attı frikiği.Musa'da sivasspor'un golünü uzaklardan attı.aslında sivasspor süper lig de de uzaktan şutlar denese mutlaka gol atarlar. sivas böyle oynarsa Türkiye Kupasında gruplardan çıkar
NOT= Maci canli izlemissin ve yapilan transferin yerinde oldugunu yazmissin Wooter, ve Carvalho cok iyi oynadigini ve yapilan transferler bunun dogrulugunun kaniti senden baska Carvalho hakkinda hic iyi bir yazi yazana rastlamadim tabiki adam daha uyum sürecinde dahada iyi olacak ve insallah böyle yazilari sitede daha cok okuruz sag ol gardas yaptigin yorumlar icin