Çetiner " Kazanılması gereken maçı kaybettik"
Teknik Direktörümüz Raşit Çetiner, Sivasspor maçı sonrasında üzgün olduklarını söyledi.
Çetiner şöyle konuştu; "Kazanılması gereken bir maçı kaybettiğimiz için kendimizi kötü hissediyoruz. Genelde ilk golü yedikten sonra ikinci yarı oyunu risk edip, kazanmayı arzu ediyorduk. Fakat çıkış anında bir top kaybı ve erken yenilen 2.gol ondan sonra oyun disiplininden uzaklaştık.Telaş yaptık. Bilinçsizce topu havaya yükselttik.Kötü bir oyun ortaya çıktı. Son derece üzgünüz. Hakemi herkez gördü. Bunun yorumunu kamuoyuna bırakıyorum. Taraftarımız haklı.Kaybettikten sonra tabiki haklı.ama yine söylüyorumTaraftar bir futbol takımına kötü zamanında lazım olan bir unsurdur. Taraftar eğer iyiyken alkışlıyorsa, kötüyken yuhalıyor ve tepki gösteriyorsa o zaman onlarda aynaya baklamalıdırlar diye düşünüyorum " dedi.
Sivasspor Teknik Direktörü Karol Pecze ise " Çok eksiğimiz vardı. Mücadele etmemiz gerekiyordu. Belki 1 puan düşüncemiz vardı ancak iyi futbol ile 3 puan aldığımız için mutluyuz. Hakem gördüklerini çalmaya çalışan bir yönetim gösterdi. Biz genelde hakemler hakkında konuşmuyoruz. Bundan sonra her iki takıma da başarılar diliyorum " dedi.