Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 22.04.2005, 19:57   #106
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1359 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
Yeniceriler Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
[size=2]Bu hafta stada Üzerinde kırmızı beyaz forması kaşkolu olmayan gelmesin...Bizde bu hafta maraton tribününde showumuzu yapacagız bu hafta dünya Sivası izleyecek...Bizde üzerimize düşen görevi Maraton tribününde fazlasıyla yapacagız...Maça gelen ve televizyondaki tüm yiğidolara 4 Eylülün cehennem havasını showlarımızla ve süpriz gösterilerimizle göstereceğiz...[/size]
Maratonda zor olur simdi be..güneş felan allah kolaylık versin..

KAPALI BİZİMDİ..BİZİM OLDU
[size=2]ARKADAŞLAR BİZİM İÇİN YAĞMUR, ÇAMUR ,DEPLASMAN, AÇIK KAPALI KALE ARKASI GÜNEŞLİ HAVA HİÇ FARKETMEZ...BENİ TANIYAN TANIR BİZDE ZAMANINDA KAPALIDA ÇOK TAKILDIK AMA SENDE ŞUNU UNUTMAKİ DAHA GEÇEN HAFTA MARDİN MAÇINDA KALE ARKASINDAYDIN...ÖNEMLİ OLAN NERDE OLUNMASI DEĞİL TAKIMIN DESTEKLENMESİ...BEN SİVASSPORA YILLARINI VERMİŞ BİRİ OLARAK TÜM TÜRKİYENİN HERYERİNDE SİVASSPORA DESTEK VERDİM VE ÖLENE KADARDA DESTEĞİMİ ESİRGEMEYECEĞİM..SİZEDE CERYAN ÇARPMASIN KAPALIDA RÜZGAR AKIMI ÇOK OLUR... :lol: :lol: [/size]
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır