TARAFTAR NEDEN MAÇLARA GİTMİYOR ?
Bence tek nedeni, takımın içerde aldığı kötü sonuçlardır. Bakınız 2.Lig A Kategorisnideki maçlara saha fuLL doluyordu neden peki... Taraftara ihtiyaç vardı vede takım seri galip geliyordu. Sivasımızın ruhunda var rakibi ezik görmek istiyor ve takımda güçlü... İşte taraftarı stadyuma çeken şey buydu... Stadyumu genişletsen ne olurki... Takım başarız. Maç ruhsuz. Çok önemli puanlar birbir gidiyor. Ben bir amatör spor kulübü başkanıyım. Bir sivaslı olarak takımı aldım. Amacım takımımı 1.Amatör lige yükseltmek. Geçen sene küme düşen takımım ilk 6 haftayı deplasmanda oynaması gerekti. Hal böyle olunca mağlubiyetler ard arda gelmeye başladı. Ve takım 6 hafta sonunda 2 puanla sonuncu sıraya geriledi. Bakın bu çok önemli. Çocuklarda mağlubiyetlerin getirdiği bir moral bozukluğu oldu ve toparlanamadı. Bizden çok daha kalitesiz ve güçsüz takımlar sahamızda yendi bizi. Ve kaçınılmaz son bizi buldu takım küme düştü. Bir türlü beklenen havayı yakalayamadık. Sebebi neydi İşte o ilk 6 haftadaki sonuçlardı. sivassporda şu an öyle. Bir maçta galipsin sonlarda 2 gol hoop gitti 3 puan... sonra deplasmanda galipsin bir gol gitti 2 puan daha bir maçta dengeli gidiyorsun 3 kırmızı gitti maç.. Ne oldu takım de moralize ve bilmem kaç hafta as kadrodan 3 topçun yok. Şimdi Sivassporumuzun önünde çok maç var hava yakalayabilir. Bakın göreceksiniz eğer o hava yakalanırsa hem stad dolacak hem yönetim taraftara gereken ilgiyi gösterecek, vede vseaire tüm olumsuzluklar gidecek. Sonra bizlerde anketimizi hangi oyuncumuz başarılı diye kimi seçeceğimizie karar veremeyeceğiz. Ama bu madalyonun öbr yanı. Ya diğer yanı yani benim takımın başına gelenler olursa o zaman yandık işte. düşmek çok kolay işin yoksa çıkmak için uğraş... Malatya-Diyarbakır-İstanbul-Samsun-Altay-Karşıyaka-Elazığ üffff orası çok karışık. Hep destek tam destek. Bırakın anketleri desteğe devam edelim. ben yokum ama sizler varsınız.... Yiğidolara canı gönülden başarılar diliyorum.. Saygılarla
|