Tekil Mesaj Gösterimi
-->: SONUNDA BUDA OLDU
Alt 20.10.2006, 10:00   #39
EMİNÇOLAK
Tecrübeli Yiğido

EMİNÇOLAK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 822 EMİNÇOLAK FAZLA SÖZE GEREK YOKEMİNÇOLAK FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: SONUNDA BUDA OLDU

Alıntı:
GrP_GARDAŞLAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ee yaşa ki göresin demişler.daha durun bakalım daha neler görecez siz hiç kafanızı yormayın iki gün sonra o stada giiremessek hiççç şaşırmayınn..ee olacağıda bu zaten sen taraftar olarak tribünü ve etrafınıı öttüremiyosan dediğni yaptıramıyosan seni stadın dışına bile atarlar hemde gözünün yaşına bakmadan.bugün grupları istemeyen adam ben çekirdekci taraftar istiyorum diyen adam bugün maratonu ayağa kaldırmaya çalışan derneği kale arkasına atan adam demekki bişeyeler düşünüyor.90 dakka bağıran taraftar istenmiyor demekki..eee o zaman yapacak bişey yok.bizi ne zaman staddan kovacaklar bekleyelim görelim..
GARDAŞ BENİM DE ANLATMAK İSTEDİGİM BU
BU TOPİGE YAZILAN YAZILARI OKUDUM HERKEZ ŞİKAYET EDENLERE KIZIYO BIRAKIN ARKADAŞLAR BU ŞİKAYET MİKAYET OLAYINI SORUN BAŞKA
ASIL SORUN BU ŞİKAYETLERİ KAALE ALAN KİMLER YADA BAŞKA ŞEKİLDE SORAYIM
BİR KULÜBÜN YÖNETİMİ TARAFTARININ GÜÇLENMESİNİ ORGANİZELİ TAKIMINI DESTEKLEMESİNİ GURUPLARIN CANLANMASINI İSTEMİYO
EGER İSTESE BÖYLE ŞİKAYETLER VARDİYE TARAFTAR GURUBUNUN YERİNİ MARATONDAN ALIP KALE ARKASINA VERMEZ
ŞİMDİ BAZI ARKADAŞLAR DİYEBİLİRKİ CANIM NE FARKEDER KALE ARKASINDA BAGIRSINLAR
ÇOK ŞEY FARKEDER ARKADAŞLAR BUGÜN KALE ARKASINA GÖNDERİLDİ BİRAZ DA ORDA TOPARLANALIM YARIN ORADANDA STAT DIŞINAMI GİDECEGİZ
ARKADAŞLAR BÖYLE MAZERET OLMAZ GÜRÜLTÜ OLUYOR DAVULLARDAN RAHATSIZ OLUNUYOR DİYE TARAFTARIN YERİ DEGİŞTİRİLMEZ
SİNEMADA VE TİYATRODA GÜRÜLTÜDEN RAHATSIZ OLUNUR STATDA DEYİL
BU İŞTEN SORUMLU KİŞİLER DAHA GÜZEL BİR MAZERET BULMALI BENCE