26.04.2005, 21:19
|
|
|
Usta Yiğido
50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
|
Alıntı:
|
enbuyuk58 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
|
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
[size=4]Arkadaşlar ilk önce Dünkü tribün shovundan dolayı herkese teşekkür ediyorum.Ama Çılgınlar 58 arkadaşlarım sizde tribün shovunu kendinize maletmişsiniz..Şu gözüken resimde sadece çılgınlar58 mensuplarımı var...Lütfen oraya gelen 1967 sivasspor genç taraftarlar derneği mensuplarını ve tribünlere renk katan Serhat abinizi unutuyorsunuz :lol: :lol: Neyse yinede herkese Teşekkürler...[/size]
|
Serhat abi sen çılgınların başında mı duruyosun..
Ayrıca ben 1967 derneğine gidip oturduğumda falan şimdi 58 taraftarlar derneğini açanların geceleyin gizlice 1967 dernek binasına çok afedersiniz ama hayat kadını getirdiklerini felan duydum..hatta derneğinizi alıp bilmem napın gibi laflar ederek ayrılmışlar..ordan ayrıldıktan sonra kendi derneklerini açmışlar..şimdide o kadar olayın üstüne sabahleyin kalkıp ilk iş olarak birbirlerine ağır ithamlarda bulunan iki dernek gerçekten birleştimi..burda yazılıyor ama ben duyunca inanamadım..ayrıca 1967 derneğine nasıl üye olabilir serhat abi..bide dediğim gibi sen çılgınların başkanlığınımı yapıyosun..
Seni seviyoruz serhat abi saygılarla..
Bu hafta geldik maça..az buçuk tribun görmüşlüğümüz var..ama maalesef maraton tribun yeterli kalabalığı sağladığı halde tezahurat yapmasını bilmiyor..daha doğrusu tezahurat bilmiyor..allah sana kolaylık versin..
o kalabalıktan o ses çıkmamalıydı..herkes tribun şowdan bahsediyor ama senin de bildiğin gibi kırmızı beyaz, arada sıra da alkışla sivas tan başka bişey yoktu..bide bu iki dernek çılgınlar58 grubunda mı birleşti..bi şu olaya açıklık getir abi..çılgınlar devam mı edecek..yeni bir isimmi olacak..
cevap için şimdiden saol serhat abi.
|
size=13] EN BÜYÜK58 KARDEŞİM BENİ TANIRSIN BELKİ BEN MUSTAFA ABİN BÖYLE YAZILARI SAKIN BİR DAHA YAZMA BİZ BAŞKANIMIZ MECNUN ABİNİN SÖZÜNE GİDEREKTEN STADYUMDA BİR ARADA OLMANIZI İSTİYORUM.DEDİĞİNDEN DOLAYI STADYUMDA BİRLEŞTİK.BİZ ÖBÜR DERNEĞİN YÖNETİCLERİYLE DE KONUŞTUK VE SİZİN İÇİNDE OLAN PİSLİKLERİ STADYUMUN İÇİNDEN ATIN DEDİK VE ONLARDA DEDİĞİMİZİ KABUL ETTİLER .SETTE BİR KİŞİ DURSUN DİYE BİR TOPLANTI YAPTIK .KARAR ALINDIKTAN SONRA SERHATI SETE ÇIKARDIK VE 3 HAFTADIR HARİKA YALNIZ ŞUNUDA SÖYLÜYÜM STADYUMDA BERABERİZ.DIŞARIDA ONLAR KENDİ DERNEKLERİNDE BİZ KENDİ DERNEĞİMİZDEYİZ.YALNIZ SENİ TANIMAK İSTERİM.YARIN KENDİNİ BANA TANITIRSAN SEVİNİRİM.BİR DAHA BÖYLE YAZILAR YAZMA O SATDYUMDA BİZİM DERNEKTENDE 150 KİŞİ VARDI KENDİNE MAL ETME BİR İNTERNETE RESMİNİZ ÇIKMAYLA ELİNİZ AYAĞINIZ DOLAŞTI.
YALNIZ ŞUNUDA SÖYLÜYÜM SERHAT ÇILGINLARIN BAŞKANI DEĞİL 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ'NİN ÜYESİ VE STADYUMDA 2 DERNEĞİNDE TRİBÜN SORUMLULUĞUNU YAPIYOR.ÜYE OLMAK İSTERSEN 3 ADET FOTOĞRAF,1 ADET KİMLİK FOTOKOPİSİ VE YILLIK 18 YTL AİDAT GEREKİYOR.
ADRES:SELÇUK İŞHANI 4.KAT NO:409
TELEFON:0346 221 1967...[/][/size][/quote]
|
|
|