Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 31.12.2004, 15:31   #12
türkçerap_yakup
Tecrübeli Yiğido

türkçerap_yakup - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 türkçerap_yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

peki ozaman bende size kangalların ne kadar cesur ne kadar ürkütücü bi hayvan olduğunu anlatıyim isterseniz he....afrikada çıtaların bile korktuğu bi hayvan...ve kangal diyince akla sivas gelir bu böle bilinir....yiğido bence çok basit bi isim..ne yani biz yiğidizde antalyalı değilmi soruyorum sizlere...ama kangal sadece bizde var....kangal diyince herkesin içini bi korku kaplar....sivasspor diyincede herkesin içini bi korku kaplaması lazım....bizim diğer anadolu klüplerinden farklı bi lakabımızın olması lazım....daha çağdaş bi isim lazım bize...yaw allah aşkına denizliyle dalga geçen varmı???horozlar....varmı??söl eyin....yahu bi düşünün yaw....yiğido bizimle özdeşleşmişte kangal kiminle özdeşleşmiş???kangalda bizle...kangalın ne kadar cesur olduğunu bilmiyosanız ben bişi diyemem...ben bu işin peşini bırakmam...bunuda burdan söliim....ben yiğido isminden hoşlanmıyorum...bence bana katılan bi çok kişi var bunuda biliyorum....yaw yiğido diyince kıro diyolar bize yaw....kangal it diye dalga geçemezler... hiç bisey diyemezler...diyen olursa kangal gösteriiriz onlara..bakalım ozaman dalga geçebilirlermi.??
türkçerap_yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır