Tekil Mesaj Gösterimi
--->: Her İnsan Ölecek Yaştadır
Alt 31.10.2006, 23:48   #8
UTKUM_58
Tecrübeli Yiğido

UTKUM_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 802 UTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: Her İnsan Ölecek Yaştadır

BABACIM BIR SAATINII ALABILIRMIYIMM!!!!

babam yorgun argin eve dondugunde , kapinin onundee beni beklerken gorduu.(ozaman 8 yasindaydim)
ve babama, babacim sen "saatte" kac para kazaniyosun diye sordugumdaa,,
yorgun arginn eve gelen babam hafif kizarak bu senin isin degil diyerek cevap verdiii..bende babama babacimm lutfenn ogrenebilirmiyim diye israr ettigim icinn...bana ozamanin parasi ilee 10 bin lira kazaniyorum diye cevap verdiiii...
bende o ann babama,,babacimm peki bana 5 binlira borc verirmisin dedigimde,,
bana kizarakk senin oncaklarina yada benzeri seylerine ayiracak param yok dediginde cok uzulmustumm..odama giderken anneme bu kadar parayi napacak dedigini duydum..biraz sakinlesmis olucakkii yada uzulmus olucakki yanima geldii uyuyormusun diye sordu hayirbabacim dedim uyumuyorummm..peki dedi al sana 5 binlira veriyorum diye cevap verincee sevincimden hemenn yastigimin altindaki kagit paralarii saymaya baslayincaa babam tekrar bana kizdiii :( paran oldugu halde neden para istiyosun diye cevap verdiii..bende yeterince yoktuu baba dedimmm.parami tamamlamak istedim dedimm..buyur
babacimmm 10 binliraa,,,simdii BIR SAATINI SATIN ALABILIRMIYIMM.:((((
UTKUM_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla