Tekil Mesaj Gösterimi
--->: YİĞİDO ISLANMAYACAK
Alt 01.11.2006, 10:10   #5
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1035 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: YİĞİDO ISLANMAYACAK

Bu haber bu memlekette bürokrasinin ne kadar yavaş işlediğinin ve her alanda yapılan çalışmalara ne derece engel teşkil ettiğinin bir göstergesidir.

Yaklaşık bir buçuk yıldır stadın üzerinin tamamen kapatılacağı söyleniyor, hatta Sayın Başbakan Yardımcımızın da belirttiği gibi ödeneği dahi hazırlanıyor ama bir türlü ihaleye çıkılamıyor!...

Neyse inşallah bu aşamadan sonra işler hızlı yürür de stadımızın üzeri tamamen kapatılır. Ben ayrıca takımımızdan desteğini eksik etmeyen Sayın Başbakan Yardımcımız Abdullatif Şener Bey'e buradan teşekkürlerimi gönderiyorum.

Yalnız stadın üzerinin kapatılmasıyla ilgili teknik konuda bir hususa değinmek istiyorum. Stadın üzeri kapatılırken Bursaspor'un stadında olduğu gibi tribünlerin içerisine direkler konulursa yapılan çalışmalar boşa gitmiş olur bence... Hem görüntü kirliliği olur hem stada köhne bir görüntü verilir hem de maç izleyen taraftar açısından tribün içerisindeki direkler sıkıntı oluşturur. Bu konuda gerek yöneticiler gerek bürokrat kesim dikkatli olursa yapılan çalışma daha da güzelleşir.

Lütfen dikkat!......
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla