Tekil Mesaj Gösterimi
--->: -->: SİVASSPOR:0 DENİZLİ:2
Alt 04.11.2006, 17:34   #35
FATIMA
Tecrübeli Yiğido

FATIMA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 FATIMA ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Idee --->: -->: SİVASSPOR:0 DENİZLİ:2

Alıntı:
babayavuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
beyler sayin yoneticiler sivasspor nereye gidiyor kafanizi kaldirinda bir bakin ne yapilmasi gerekiyorsa biran once yapin yoksa ALLAH muhafaza sonumuz pekde iyi gozukmuyor lutfen artik su carol peczeyi defedin gitsin soyle adamgibi turkoglu turk bir hoca ile anlasin sayin yoneticiler biran once gereken tedbiri alisaniz iyi olur is isten gecmeden yoksa alacaginiz onlemlerin hic bir onemi kalmaz ha birde su sivasspor taraftari varya bence herseyin en guzeline layik bence taraftari olumsuz yonde elestirmeye hicmi hic hakki yoktur sayin bulent uygun neymis efendim servet cetini satacakmis sen once takimi duzluge cikarmanin hesaplarini yap takimi duzluge cikar ondan sonra futbolcu satmanin hesaplarini yap .

Genel olarak katılıyorum özellikle peczevin başarısızlığı konusunda...fakat seyirci kısmına maalesef katılmıyorum..Zaten adı üstünde "seyirci""taraftar"değil...Sey irci olarak gayet uslu sakin bi seyircimiz var dizi izler gibi izliyorlar ancak stada gidenlerden taraftar olmalarını istiyoruz yani taraflarını belli etmelerini..davuluyla,sloganıy la tam bir taraftar oyuncuları ateşleyecek maça heyecan katabilecek bi taraftar...Yoksa seyirci olarak bende diğer takımları izlediğim gibi sivasıda izlerim....Ama taraftar olmak böyle bişey değil....Servette satılmamalı!!!
FATIMA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır