Güzel bir forum konusu bulmuşsunuz. Ancak
Katıldığım ve tasvip etmediğim konular var elbette.
1.....Sivaslıbozo fikirlerine katılamam. Düşmanlık beslemek niye.Olayların cerayan ettiğinde taşları atan insanlar halen hayattalar mı acaba.Kendini bilmez holiğanlar her zaman her yerde her maçta karşimıza çikmıyorlarmi.
2.......karasah58 sana aynen katılıyorum.
3.......... leblebi82 haklısın.Her yörenin kendine özgü siveşi olacaktır. Kelimeyi söylendiği gibi yazsak bile o cümleyi biz sivaslılar anlayabiliriz.
4........ iskeletör ...Timurlenk mogol idi.Aksak timur denirdi ve kelimenin tam anlamı ile barbardı.Türk olmasına ragmen Türk dünyasına ihanet etmiştir.
Önemli gördüğüm için not olarak belirteyim Tarihimizde Yıllar yılı Türk soyu varlığını hep sürdürmüş ve ilelebet sürdürecektir.Ancak ne yazıkki hep birbirlerini yemişlerdir.
5.......serkankaburcuk...erdal sahin.....yazın çok güzeldi. Gülmekten kramp
geçirdim.
6...Bizzat yaşadığım bir anı da ben anlatmak isterim.Marketin birine gidip peynir almak anlamında isteğimi söylediğimde reyon görevlisinin anlamamiş olacak ki yüzüme aval aval baktığını görünce ( bir "kalıp" peynir) olarak değiştirdiğimi hiç unutamam. Bilin bakalım ben o reyon görevlisine ne dedim de anlamamişti.
Tüm Hemşerilerime selam ve saygılar
|