08.11.2006, 01:47
|
|
|
Yeni Yiğido
0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 
|
Ben Nerde Yanlış Yaptım
Alıntı:
RECEP_YÜKSEL Nickli Üyeden Alıntı
SAYGILARIMLA SİVASLI VE SİVASSPORLU GARDAŞLARIM YİNE İKİ MAÇ YENİLDİ VE YİNE AYNI SENERYOLAR VE AYNI POLİMİKLER EĞER GERÇEKTEN HERZAMAN SİVASLI VE SİVASSPORLUMUYUZ NE OLDİ KİME YENİLDİ DENİZLİ VE ANTEPE BU KADAR TEPKİNİZ VARDA NEDEN ANTEP MAÇINDA BALİLİNİN POZİSYONUNDA PENALTI VERMEYE HAKEMLERİ YÜKLENMEDİNİZ ANTEP MAÇINDA SİVASSPOR KÖTÜMÜYDÜ HAYIR AMA BAZEN NE KADAR ZORLARSAN ZORLA OLMASZSA OLMAZ BUNUN ÖRNEKLERİ ÇOKTUR TÜRKİYEDE GS DEN İNAMOTO VE CARUSCA BEŞİKTAŞTA KALECİ RUUNYE AVRUPDA REAL BU HAFTA KENDİİ EVİNDE YENİLMEDİMİ DAHA BUNUN GİBİ BİRÇOK ÖRNEĞİ VAR NE OLDU VESTELE İKİ HAFTADIR NERDE O KADAR YATIRIM YAPILAN VESTEL GİBİ BİR DEVİN DESTEKLEDİĞİ TAKIM HERŞEY Bİ YERE KADAR BUNLAR İYİ GÜNDE YAZMAK LAZIM ATEŞE BARUTLA GİTMEK DEĞİL ÖNEMLİ OLAN ATEŞİ İYİ GÜNDE EĞLENMEK İÇİN YAKIN Kİ KÖTÜ GÜNDE AKLA GELSİN GEÇEN SENE İLK YARI SÜPER OLAN SİVASSPORUMUZ İKİNCİ YARI KAÇ PUAN ALDI Bİ BAKIN LÜTFEN BUNUN İKİNCİ YARISIDA VAR VE BENDE DİYORUMKİ SİVASSPORUM DÜŞMEYECEK AMA BİZ İÇİMİZDEN DÜŞÜRMEYELİM YETER SAYGILARIMLA GARDAŞLAR
|
Sayın recep yüksel; ben Sivassporun düşeceğini iddia etmiyorum, kaldı ki Sivassporun düşmesini herhalde hiçbir taraftarda istemiyordur, ben burada yapılan yanlışları ve yanlış yapılmaya da devam edildiğini gözler önün serdim,
Yazınızda Vestel nerde demişsiniz, Vestel şu anda 23 puanla ligin 2. sırasında, Vestele yapılan yatırımdan bahsetmişsiniz, bir araştırma yapmak üzere Manisaya gittiğimde tesislerini de gezdim Vestel Manisaspor’un tesisleri bizimkilerin yanında sadece tesisçik olarak kalır.
Vestelin maçlarına ortalama 6000. kişi geliyor bizim maçlara 8000.
Toplamda oyuncu değerinde ise 16 milyon € luk yatırımı var bizimse 20 milyon € ama biz harcadığımız paraların karşılığını alamadığımız gibi görün bakın devre arası transferlerde de yine aynı yanlışları yapmaya devam edeceğiz inancındayım.
Onların kasası şu anda bizim 2 katımız olan parayı aldıkları puanlar neticesinde garantilemiş durumda, adamlar gidip oynadıkları 12 maçta elde edilen 1.800 milyon Ytl ye kaliteli bir futbolcu alabilirler mi? Alırlar, bu parayla yeni yatırım yaparlar mı? Yaparlar.
Bunların sonucunda da ligde kalırlar mı kalırlar. Bendende bu kadar
|
|
|