Tekil Mesaj Gösterimi
--->: SİVASSPOR: Ben Nerde Yanlış Yaptım
Alt 10.11.2006, 14:43   #40
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 930 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt
Standart --->: SİVASSPOR: Ben Nerde Yanlış Yaptım

CARVALHO Turkcell Süper Ligi’nin 1. haftasında Gençlerbirliği maçında ilk kez sahaya çıktı ancak ters giden bir şeyler vardı 49 dk da sarı kart gören oyuncu oyunun 65. dakikasında yerini Cem Cana bırakıyordu,
TSL 2. haftasında ise Ç. Rizespor maçında yedekten bile girmedi sakatmıydı kart cezalısımıydı yoksa?
TSL 3. haftasında yenildiğimiz Sakarya spor maçında da yoktu bu Futbolcumuz acaba genemi sakattı yoksa kart cezalısımıydı?
TSL 4. haftasında Antalya maçında da 84. dakikada Yasir Elmacının yerine girmişti, önceki haftalarda sakat veya kart cezalısı ise demek ki sakatlığı geçmişti artık tribünleri ayağa kaldırabilirdi.
TSL 5. haftasında Konya ya yenildiğimiz maçta yoktu, sakatmıydı kart cezalısımıydı yoksa? TSL 6. haftasında Fenerbahçe maçında yine yoktu sakatmıydı kart cezalısımıydı yoksa?
TSL 7. haftası Bursayı evinde yendiğimiz maç yine yoktu sakatmıydı kart cezalısımıydı?
TSL 8. haftası Ankaradan 2 tane gol yiyerek yenildiğimiz maç yine yoktu sakatmıydı kart cezalısımıydı?
TSL 9. haftasında Kayserispor maçında 83. dakikada Fran Sergionun yerine giren futbolcu, önceki haftalarda sakatsa sakatlığını yenmiş veya kart cezalısı ise kart cezası bitmişti artık tribünleri ayağa kaldırabileceği maçlar onu bekliyordu.
TSL 10. haftasında Vestel Manisa spor maçında 80. dakikada Fran Sergionun yerine giren futbolcunun önünde bu muhteşem maçta tribünleri ayağa kaldırabileceği kocaman bir 10. dk sı vardı.
TSL 11. haftasında Gaziantepe yenildiğimiz maçta 90 dk oynayan oyuncu ilk kez vasatın üstünde bir oyun sergiledi ancak hala söylendiği gibi tribünleri ayağa kaldıracak oyunundan uzaktı.
TSL 12. haftasında Denizlispora yenildiğimiz maçta ise ik 11 de görev alan oyuncu her nedense 2 . yarıda yerini Fran Sergioya bıraktı. Sakatlandımı kart cezasımı aldı?

FABRICIO CARVALHO PEREIRA bekleneni verebildimi?

YA ARKADA Ş DİYELİMKİ HALISIN PEKİ YA DÜNYA FUTBOLUNDA ALINIPTA UYUM SAĞLAMAYAN VEYA FAYDALI OLMAYAN YILDIZ HİÇ Mİ YOK ALLAH AŞKINA SEN BURDA AÇIK AÇIK BİRİLERİNİ YEMİŞ DİYORSUN KSB BEN ÖYLE ALGILARIM BEN YAZDIM SANA DAHA ÖNCE ÖRNEK GS. CARUSCA VE İNAMOTO- BEŞİKTAŞ DELGADO -FENERBAHÇE ANELKA - TRABZON MUŞABBA - MARCELİNYO - BUNLAR NE ZAMAN İYİ OYNAYIP TAKIM KURATRMI ALLAH AŞKINA GÜCÜMÜZ BELLİ HEDEFİMİZ BELLİ Kİ YOKSA ŞAMPİYONLUK MU BEKLİYORUZ ALLAH AŞKINA NE OLUR YAPICI OLALAIM YIKICI OLMAK KOLAY EVET ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇTİMİ DÖNÜŞÜ YOK AMAM ATI DA GEÇİRMEYELİM KIMSEYİDE RENCİDE ETMEYELİM UNUTMAYALIMKİ BU TAKIM BURAYA BU BAŞKAN BU BU UYGUNLA GELDİ O ZAMANDA BUNLAR VARDI BAŞARI İÇİN DESTEK OLALAIM BENCE KÖSTEK DEĞİL HAKLI OLDUĞUN YERLERİ TAKIM İYİKEN ÇIKIP DE BU ADAMI NİYE ALDINIZ NİYE OYNATMIYONUZ O ZAMAN BU BÖLÜME DE İMZAMI KOYARIM SAYGILAR