Tekil Mesaj Gösterimi
--->: KARTALIN KANADINI KOPARDIK
Alt 11.11.2006, 23:19   #21
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 963 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: KARTALIN KANADINI KOPARDIK

sivasspor beşiktaşı elinden kaçırdı saydım 9 tane yüzde yüzlük golleri atamadılar onların bazıları gol olsaydı fark yapardık olsun 1 0 oldu bizim oldu mühüm olan hanemize 3 puanın girmesiydi yanlız şunuda söylemeden geçemiyeceğim sivasspor taraftarların olduğu bölümde elle sayılacak kadar taraftar vardı bu beni ve beraber izlediğimiz bütün sivaslıları üzdü ve moralini bozdu istanbulda 3 milyon sivaslı var diyorlardı nerdelerdi biletler pahalı diyorlar barası olmayan gelmeye bilir ona sözümüz yok 3 milyonun için de hepsininmi parası yokta maça iştirak etmediler bizde 4 gözle bekliyordukki bizlere ayrılan bölün hınca hınç dolar sandık ama malesef 100 kişi anca vardı belkide biraz daha fazlaydı demekki sadece gönül verenler ordaydı üzülerek söylüyorum bundan sonra istanbuldada taraftarımız var diye övünmeyelim sivassporu destek verenler hariç
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla