Tekil Mesaj Gösterimi
--->: YILDIZ BEN HAZIRIM
Alt 12.11.2006, 17:09   #38
birisi58
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 717 birisi58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: YILDIZ BEN HAZIRIM

[/b]mehmet yıldızı sevmeyenler için bi kac kelımede ben edıyım

gecen sene sakaryalı bi kac arkadasla playy off macına gıttım.vede o sene ılhan ve mehmet ıstanbulsporda kıralık oynular neyse ılk yarı bitti mehmet harıka bi oyuncıkardı tuvalete girdim herkes sıraya girmiş sıradakilerin hepsi mehmetten bahsediyo nerelı acaba ? bize gelır mı ? adamlar oyle hayran kaldılar ki bazıları bızım takımı tek basına darma duman etti bu topcunun super lıgde oynaması lazım filan bunun gibi bir cok kelıme duydum ustumdekı sivasspor polarından benım sivasspor lu oldugumdan benı gorduler bana sordular nası bi futbolcudur sattınız mı yoksa kıralık mı bi cok soru sordular bende mehmet yıldızı dilimin döndüğünce anlattım herkes keşke bizede gelse demeye basladı....

kısacası mehmet artık son macına cıkıyo ıstanbulspor formasıyla vede istese hiç oynamaz hiç koşmaz bile ama bi cok topu kesın cıktı derken cıkartmadı kontraataklarda 19 mayıs stadındakı herkesın yuregı agzına geldi...

siz mehmeti macı kazandıran golu atmasına ragmen sevmemeye devam edın bence mehmet i izleyen herkes sizden daha cok seviyor..[b]
birisi58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla