Tekil Mesaj Gösterimi
-->: HERŞEY SİVAS İÇİN...
Alt 15.11.2006, 09:25   #9
teknik
Tecrübeli Yiğido

103 Mesajına 198 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 teknik ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: HERŞEY SİVAS İÇİN...

mehmet yıldız takımımızın aradığı santfordur.santrafor diyorum çünkü golcü değildir.ileride oynayan ve arkadaşları için pozisyon ortamı hazırlayan,kendi pozisyona giren oyunucu.bizim için en önemli artısı top tutması ki takımımız bütün halinde rakip sahaya yanaşıyor bu arada,presi ki rakip stoperler ikili mücadeleden kaçıyorlar artık.Gol atmasından çok rakip defans oyuna katılamıyor ve oyun kuramıyor bu çok önemli.çünkü defansında oyun kuramayan takım topu şişirmek zorunda kalıyor bu düzende bizim uzun stoperlerimize yarıyor.lütfen seyrederken takım katkı olarak seyredelim.yoksa gol atmış,atamamış .önemli olan takıma kazandırdığı artılardır ki bence artısı çok çok fazladır.
Bundan sonra çalışarak vuruş ve oyun eksiğini kapatacağına inanıyorum.inanıyorum ki gelecekte vazgeçilmez süperlig santforu olacaktır.
Buralara gelmek için nasıl çalıştıydan mehmet bundan sonra da çalışmaya devam çünkü yol daha çok uzun.Kolay gelsin ve başarılarınla gururlanalım.Çünkü sen SİVASSPORLU MEHMET YILDIZ SIN.
teknik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla