Tekil Mesaj Gösterimi
--->: MAÇTAN NOTLAR
Alt 19.11.2006, 18:57   #10
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 960 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: MAÇTAN NOTLAR

Alıntı:
1967_CLUB_10UR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bende görünmeyen tarafını anlatıyım maçın..maça 14:30 da gittiğimde B ve C KAPILARI normal şekilde işlerken A KAPISI çok sorunluydu yaklaşıl 1 bin kadar taraftar havuzla stadyum duvarları arasında sıkıştı kaldı kapı yavaş çalışıyordu..maç başladı 10.dakikasında turnikeyi iptal ettiler de biraz biraz taraftar içeri girebildi.ayrıca maraton tribünde ki taraftarları anlamakt zorluk çekiyorum boş boş otururlar destek olanada mani olmaya çalışırlar..bizde halen taraftarın tepkisizliğinden şikayet eder dururuz..bu taraftarla nereye kadar?
valla bende ordaydım 14:15 gibi sıraya girdim. 15.05 gibi içeriye ancak girdim. Kapılar tam olarak 14.50'de açıldı ve 15 dakikada içeriye girebildik. ama taraftar niye mağdur oldu. onu da ordaki herkes gördü. söyleyecek birşey yok. beleşçi taraftarlara söylemek istediğim şey bundan sonra ya iki saat erken girsinler yada herkesten sonra girsinler. herhalde anlamışsınızdır.

Belki orda görmüşsündür zaten baktım durum düzelmiyor o kapının önündekilere, sağa-sola bağırdım. fazla sinirlenmiştim. birazdan da kapılar açıldı.
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla