Tekil Mesaj Gösterimi
-->: Mehmet YILDIZ
Alt 20.11.2006, 15:57   #36
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 901 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: Mehmet YILDIZ

Mehmet yildizi su an hic bir Antröner kesemez ilk önce Mehmez yildiz nicin ilk 11 oynatiliyor önce onu tartisalim cünkü cok önemli !!!!!!!!..Mehmet yildiz gibi bir Futbolcu elinde varsa onu oynatmalisin gol kacirabilir... Türkiye 35 yasina gelmis hakan sükürün alternativini ariyor ve bulamiyor .Hakan sükür ve Mehmet yildiz gibi sirtini defansa dayayan ve ileride top tutan defansi dagitan ve strese sokan baska bir bir santrafor göremiyorum bende diyorumki Hakan sükürün alternativi Mehmet yildiz Fatih hoca onu cok dikkatli bir sekilde izlemeli bu performansla Mehmeti yildizi kimse kesemez Andersonu en cok sevenlerden biri de benim ama su an Mehmet yildizi kesmesi imkansiz.. Balilinin o kadar rahat gol atmasindaki etken de Mehmet yildizdir bunu Bülent hoca da görmüski. devamli Balilinin yerine Anderson oyuna aliyor Ben de Mehmet yildizi degistirmem bu performansla takimin degismez futbolcusu ortasaha ile defans arasindaki Rakib blokunun oyun kurmasini engelliyor organize olarak ortasahadan üzerimize gelemiyorlar ....Kontrolsüz bir sekilde üzerimize gelen rakiptakim orta sahanin oyun kurmasi imkansizlasiyor.....
yigido Atilla isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla