Alıntı:
TS58 Nickli Üyeden Alıntı
Sivasspor'u kutluyorum.Fakat size bir tavsiyem var.Başkan ,Hoca ve seyirci olarak çok dikkatli olmak gerekiyor.İkinci devrenin her maçı final havasında olacaktır.Son haftalara kadar galibiyet almak gerek.Yoksa bir düşünsenize Sivasspor çok ama çok zorlanır.İnşallah galibiyet serileri devam eder.Yoksa
ikinci devre Beşiktaş-Trabzon-Galatasaray maçları bu maçlardan hiç puan alamayacakmış gibi ikinci devrenin ilk maçlarını,bu maçlara gelene kadar galibiyet ile kapamak gerekir yoksa Allah korusun Yozgat gibi silinip gidebilir.Sivas'a 1.lig çok yakışıyor.Fakat bunun kıymetini bilmek gerekiyor.
|
eyvallah kardeşim...
trabzon gıbı buyuk camıanın bu hallerde olması anlamsız.inşallah toparlar.anadolunun sesi olmaya devam eder.yanında bız kayseri konya vs de eklenir istanbul hegamonyasına biraz olsun dur der.
trabzona başarılar