Tekil Mesaj Gösterimi
-->: --->: GS:3 SİVASSPOR:1
Alt 25.11.2006, 22:38   #34
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1062 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: GS:3 SİVASSPOR:1

Alıntı:
makdere58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeşler maçtaydım ve allaha çok şükür sivasımızı desteklemeye çalıştık.geçen beşiktaş maçında 70 kişi olan taraftarımız bugun stadı doldurdu çok şükür.Yanlız belirtmek istediğim nokta tribüne gelen insan susuyor taraftarımız maçın başı ve golden sonra hariç neredeyse hiç bağırmadı (sivastan iki otobüs gelen kardeşlerimizi saymıyorum) istanbulda yasadığımdan hiç bir 4 eylüle hiç bir maça gelmedim eğer ordada böyleysek way halimize ne olur maçlarda sivasımızı ölümüne desteklelim büyük takım olmamnın yolu taraftardan geçer!!!!!biz ne kadar iyi olursak takımda sahada o kadar iyi şeyler yapmaya çalışacaktırrr
Ne yazık ki stadyumda da böyleyiz arkadaş belli bir grup bağırır diğerleri çekirdek yer ve içten içe bağıranlarada kızarlar...

"Oturun maçı seyredemiyoruz...
Ne bağırıyorlar yav kafamız şişti..."

Ne yazık ki kendisine taraftar diyen kimselerin takımını derstekleyen futbolcularını hırslandırmaya çalışan gerçek taraftara böyle kızar ama bişey diyemezler... Ama kendileride destek vermezler onlar tiyatro seyretmeye geldiler çünkü...