Tekil Mesaj Gösterimi
--->: -->: --->: -->: GS:3 SİVASSPOR:1
Alt 25.11.2006, 23:50   #50
MOS-BY-58
Tecrübeli Yiğido

MOS-BY-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 163 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 814 MOS-BY-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: -->: --->: -->: GS:3 SİVASSPOR:1

Alıntı:
ceza_tolga_rep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BENİM DEMEK İSTEDİĞİM YENİLGİNİN ARDINDAN BÖYLE İĞRENÇ MANALAR BULMANIN SAÇMALIK OLACAĞI.TAMAM BEN YAZIMDA DA DEDİM ZATEN,HAKEM KARARLARINDA YANLIŞLIK OLDUĞUNU SÖYLEDİM.AYRICA SİVASDAKİ MAÇLARDA EN ÇOK TARAFTARA DESTEK VERENLERDEN BİRİDE BENİM.KOMBİNEMDE VAR.SAKIN BENİ SİVASSPORLU OLUP OLMAMAKLA KARŞILAŞTIRMAYIN.BEN GS LI DEİLİM.SADECE KUTLADIM.BENİM TEK TAKIMIM ÖLENE DEKK SİVASM OLACAKTIR.AYRICA ŞASNDA LAZIM.SERVET O KAFAYI GOL YAPABİLSEYDİ BELKİDE 3-3 OLACAKTI.AMA OLMADI.BANA GÖRE ŞUAN KÜMEDE KİMİN KALACAĞI BELLİ DEİL.İLK 56 DAN SONRASI HER AN DÜŞEBİLİR.BELLİ OLMAZ.İNŞALLAH BİZ OLMAYIZ.
kimsenin Sivassporlulugunu tartmak veya sorgulamak benim haddime degil, yalniz "Sivas'in adamini sacmalamayi sevmekle" ithaf etmek biraz agir kacti, benim tepkim özellikle o noktaya.

rakipleri tebrik ederken ve hakkinda sampiyonluk dileklerinde bulunurken, bunu gercekten hak edip etmediklerini gözetmeni de tavsiye ederim...sahsen harbi futbol oynayan hangi takimsa olsun ama bugünki futbollari sampiyon olmayi hak eden bir takimin futbolundan da uzakti. sonra gider simdiye kadar grupta gol atmamis bordeux'dan 3 yer gelirler.

her neyse, Sivasspor ligi iyi bir yerde bitirsin de geris beni baglamaz...

haydi bana eyvallah ve iyi geceler...
MOS-BY-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla