Tekil Mesaj Gösterimi
-->: BERABERE BİTEBİLİRDİ..
Alt 27.11.2006, 13:56   #10
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 903 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: BERABERE BİTEBİLİRDİ..

Arkadaslar gollerin hic birinde ofsayt yoktu aksam Tv,de tekrar tekrar defalarca gösterdiler..macin ardindan sicagi sicagina golleri net görmeden yorum yapmak cok talihsizlik . Stadta o pozisyonlarin net ofsayt veya ofsayt olmadigina tribünden karar vermek dogru degil mikrofon uzatildiginda ofsayt golleri ile maglup olduk derseniz aksam evinizde tv den bakinca yanildiginizin farkina varinca is isten gecer milyonlarca insanin önünde rezil olmakta var..

NOT= Dünkü Ankaragücülü sedatin yedigi ikinci sari kartla atilmasini izleyen olmustur .Hala ben bir sey yapmadim diyor macin stresinden kendini kaybeden Sedat faulle yerde yatan rakibinin birde girtlagina sariliyor ve hakem tarafindan dogru bir kararla sahadan ihrac ediliyor ve mac bittikten sonra sipiker mikrofonu uzatiyor ve soruyor faulmi diye hala itiraz ediyor faul yoktu diye bu kadar cahil bir futbolcu Hayatimda görmedim maci tv nin vermedini düsünüyor galiba belki Tv den kendi yaptigini görürse inanir belki ....
yigido Atilla isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla