-->: GS:3 SİVASSPOR:1
Ben EeSsRrAaRr üyeliğim kapalı oldugundan rıdvan kardesımden yazıyorum ...
Arkadaslar biz 3 5 kurus için maca gelecek ınsanlar değiliz .. Trıbununuzde üstünluk kurma olayımız da olmadı o lafları soleyen arkadaslara soruyorum bızım kadar gırtlak yıktınız mı acaba galatasaray macında , stadın kapısından galatasaray taraftarı olan ultraslan gecerken herkez sustu onlar sızın kapınızda bagırıyordu kım baslattı sıvas cekmeyı kım okadar beste soledı sızın ıcın .. biz 3 5 kurus ıcın semtten kalkıp mecıdıyekoye gelmezdık ama ustunnluk meselesı dıyorsan o olayı da anlatım bızım kardeslerımızden bırı davulu calarken patlatmıs ki iceride abilerimiz yoktu o sırada tum sıvaslılar sankı adam öldürmüş gibi cocugun uzerıne yurudu ki patlayan sadece davul ! cocuga etmedıgınız kufuru bırakmadınız sesımızı cıkarmadık o sırada altlardan gelen 3 5 kişi bizim kardeslerımızı gene demırlerden ındırınce hep beraber ındık asagı merdıvene abılerımız gelınce ne oldu dıyınce bızde adam gıbı soledık onlarda küpe bindi kardesım bız sızın ıcın ordaydık sizin için ter döktük tabi hakkımızı arıcaz 3 5 kişi görüp ( ki 20 kişi geldik biz) cocukların uzerıne yurudunuz bunları gormemıs olabılır bu arkadasların !
ama dokunan 1 laf var dayı biz 3 5 kurus ıcın gelmeyız maca ...
soruyorum beşiktas macınızda kacınız vardınız trıbun buyuklerınızden baska kacınız vardınız ? kacınız sıvasa laf attıklarında tellere zıpladı ? ben sölim 10 kişi uskudarlı geldı ve sivasspor için elınden gelenı yaptılar tıpkı gs macındakı gıbı ama bu yaptıgınız cok buyuk ayıptır kardesım bıze kapıda deseydınız zaten bunlarır giderdik !
bidaha gelmeyiz olur bıter ..
bizim şeklimiz heryerde var 3 5 kuruş için oralara gelmeyız oraya eger geldıysek ki geldik bunun tek nedeni SİVASSPOR dur !!
|