Alıntı:
1967_CLUB_10UR Nickli Üyeden Alıntı
1000 km uzaklıkta ki üsküdar takımı pilot takım seçiliyor burnumuzun dibinde ki bir ilçemiz bize uzak kalıyor.ayrıca inanılmaz bir tarihi var divriğinin sahip çıkılması gerek biz elimizden geldiği kadar divriğiye maçlara giderek destek oluyoruz.
|
kesınlıkle katılıyorum sımdı sıvas fatıh tutarla kalecı hakanı kıralık olarak baska takımlara verıcek 3-4 tane benım bıldıgım oyuncusunu uskudara verdı bunun yerıne sene basında kadrosu bıle olmayan dıvrıgıspora verse nolurdu???? sivasspor kulubu batarmıydı ıflas mı ederdı nolurdu soruyorum??? tokatsporu sampıyon yaptın ey yonetım elıne ne gectı tokatspor sana adam mı yetıstırebılıyo dıbınde dıvrıgıspor dururken neyı beklıyosun bak gencler bırlıgıne oftas dıye bır takım kurdu mehmet cakır erhan,ugur boral gıbı yeteneklı adamlar yetıstırdı ve o takım sımdı superlıge cıkıcak sende aynı taktıgı nıye uygulamıyosun mehmet cakırlar ugurborallar yetısmesınmı 2-3 tane adam bul sıvas amator kume maclarını ızlet ordan yeteneklı genclerı (hayrettın ornegı gıbı) al dıvrıgıspora ver orda oynasınalr yetıssıner hepsı bırer hayrettın yerlı kaya olsunlar sonra gerı al onları hem sen kazan hem sıvas kazansın hem dıvrıgı hemde turk futbolu kazansın 10 yıldır ben amatorkumelerı bu ıslerı takıp edıyorum bırazda vatandası dınleyın