Tekil Mesaj Gösterimi
2008´DE AYRILABİLİRİM!!
Alt 09.01.2007, 19:20   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart 2008´DE AYRILABİLİRİM!!

Başkan Otyakmaz, “Sivasspor çok fazla zamanımı alıyor. Ailem ve çocuklarıma zaman ayıramıyorum.Onlarla daha fazla birlikte olmak için 2008’de yapılacak genel kurulda bu durumu gözden geçirebilirim.”dedi.

Başkan Mecnun Otyakmaz Kanal 58 televizyonunda” Ali İZGİ’nin hazırlayp sunduğu “7 Gün hayat “isimli programda önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Otyakmaz,üniversite öğrencilerinin yönelttiği sorulara ise açık yüreklilikle cevap verdi.

Otyakmaz, programda kendisine yöneltilen” 2008 yılında yapılacak olan Sivasspor genel kurulunda tamamı? Devam mı? sorusu üzerine .”Ciddi ciddi şu an bazen onu düşünmüyor değilim.Ailem ve özellikle çocuklarıma fazla zaman ayıramadığımı düşünüyorum.B ir başka açıdan da kendi elimde büyüttüğ&uuml ;m bir noktaya getirdiğim bir takım var.Sivassporu bırakmayı düşünsem bile emin eller olduğuna güveneceğim birileri olursa ancak öyle teslim ederim.Sivasspor buraya kolay gelmedi.Geçmişi 40 yılı aşmış köklü bir takımın öyküsü var.Aslında çok fazla yoruldum.Haftanın 3 günü bazen Sivas’a geliyorum.İstanbul’da kaldığım süre çok az.Ailemi de düşünüyorum.200 8 yılında bunlarım muhasebesini yapıp,kararımı ona göre vereceğim dedi.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla