Tekil Mesaj Gösterimi
-->: --->: VE... ANDERSON GİTTİ !!
Alt 18.01.2007, 18:31   #77
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 908 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: --->: VE... ANDERSON GİTTİ !!

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İlk önce Burdan Andersona sevgilerimi yolluyorum.Kendisi ile saha dışında çok iyi bir arkadaşlığımız oldu..Yani çok iyi dostluk kurmuştuk.Sahada iyi mücadele eden Günümüz çağdaş futbolunda aranan bir santfor idi.Sivasspor onu gönderdi.Çok iyimi yaptı tabiki ve tabiki Kocaman bir HAYIRRRRRRRRRRRRR....Biz Anderson ayarında bir pivot santfor bu sezon ve önümüzdeki sezonlarda bulamayız.Genç ve yetenekli Sivası seven ve asla Sivasspordan ayrılmak istemeyen bu şehirde mutlu olan bir insanı yolladılar.Yollayanları kınıyorum.Bülent hocayı eleştirmek istemiyorum ama bu konuda kesin olarak eleştiriyorum...Anderson arasak bile bulamayız...Andersona ilk yarıda hiç şans verilmedi..Verildiği maçlarda ise 2.yarılarda şans buldu.Şanş buluncada gollerini atmak için çaba harcadı..Örnek verecek olursak Manisa maçının 2.yarısında Gürhan ile birlikte oyuna girerek oyunun kaderini etkiledi...Esasınada ben Yerli futbolcuların başarılı olması taraftarı olan bir futbolsever olarak Mehmet YILDIZ ile Anderson kıyaslamasında kesinlikle ve kesinlikle Anderson derim...İnşallah bu sezon yanılmayız ve ligde başarılı oluruz...Eğer başarısız olursak bunun sorumlusu şimdiden bellidir...Andersona Rizede başarılar diliyorum..Kendisini hiç unutmayacağız...Türkiyede ilk oynadığı maçta formasını bana armağan etmişti.Bu anıyı ömür boyu saklayacağım.Yolun açık olsun ANDİ.....SAYGILARIMLA...
Serhan kaburcuk Kardes yorumlarna virgülünden noktasina her seyine katiliyorum Andersondan yararlanmayi bilemedik ve gönderildigine cok üzüldüm. sans verilmesse adam kendini nasil göstersin ,Servet sivasa gelmese idi yedekte kendini kanitlama sansi kalmayacakti ve milli forma hayal olacakti futbolcu oynaya oynaya takima faydali olur yedek klübesinde degil
yigido Atilla isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla