Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 11.05.2005, 16:12   #3
tefar
Yeni Yiğido

tefar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tefar isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Olaya finans ve disiplin yönüyle bakılması gerektiğine inanıyorum. Biz mütevazi bir takımız ve ona göre bir bütçemiz var. Kısa dönemli bakış açısından ziyade geleceğe yapılan yatırım daha faydalı olacağına inanıyorum. Onun için Gençlerbirliği ve Gaziantep modeli örnek alınmalı; yani gelecek vaaden genç oyuncular olmalı. Bunun içinde bence en önemli olan iyi bir gözlemcidir. Geleceğin genç yıldızları bulunmalı. Bu kulübü finansman olarak rahatlatabileceği gibi, kilit noktalara dediğiniz oyuncuların alınması için kaynak oluşturabilir. Ayrıca yıldız olarak gördüğünüz oyuncuların Sivas hayatına adapte olması gerekir. Gece alemine düşkün oyuncu istemiyoruz. Sergen elbette süper bir yetenek ama önemli olan potansiyele sahip olmak değil, önemli olan onu futboluyla özdeşleştirme. Özellikle Sergen, Sivas ta sudan çıkmış balığa döner. İstanbulda okuyan bi üniversite öğrencisi olarak diyeceğim şudur: İstanbulun gece hayatına alışan birisi, Sivas ta oyununa konsantre olamayacağı gibi takımın huzurunu da bozabilir. Bence, genç ve yetenek sahibi oyunculara önem verilmeli ama forvete çok etkili bir isim lazım, bu da 1.lig oyuncularından biri olmalı. Bunlar aslında söylenmesi gereken en son şeyler ama yazılan o kadar çok şey olduki cevap vermeden edemedim. Ayrıca 1. Lig e çıkmayı garantilenmesinde en büyük emeği olan futbolcuların daha alınlarının teri soğumadan transfer dedikodularıyla onlara kapıyı göstermek onlara yapılan en büyük acımasızlıktır diye düşünüyorum. Saygılarımla...
tefar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır