Tekil Mesaj Gösterimi
--->: DERNEĞİMİZE ÜYE KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR
Alt 01.02.2007, 17:55   #64
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 938 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: DERNEĞİMİZE ÜYE KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR

Alıntı:
HaMZa_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu ne yav
Burda bir dernek kurulmuş sivasspora hizmet etmek için güzel bir ekip kurulmuş ve bu ekip yola çıkmış kime ne zararı var kardeşim. tam aksine herkese faydalı olmak için gayret sarfeden iyi niyetli bir başkan ve ekibi var. Destek olmak varken laf ebeliği yapılıyor. 67 li kardeşlerim size ne oluyor anlamıyorum. Mustafa Sönmez başkan sizin için laf söyletmezken siz neyi hazmedemiyorsunuz anlamış değilim. Eğer Sönmez başkan engel olmasa size öyle çok cevap verecek kişi varki ama sönmez başkanın hatırı var. Adam size toz kondurmazken siz maşallahınız var. Baştan beri takip ediyorum ve sizin içinizdede tanıdığım kişiler var ve istanbulda bu dernek kuruldu kurulalı bir rahatsızlığınız var. kardeşim amaç aynı, o da sivasspor. yok 30 kişi gelmişmiş, yok alkışlanmak için yol katetmemişmişiz, yok birilerine şirin görünmekmişmiş yok mış yok miş bir kerede bahsedilen projeleri okuyun ve değerlendirin kardeşim. Hangi taraftar derneği bu tür sosyal projeler geliştirmiş ve uygulamış. Açın gözlerinizi kardeşim. sivastaki 1 kişiye bile bir kitap gönderseler ve o kitapta ona 1 kelime öğretse ne güzel olur. 1 fakir öğrencinin ayakkabısını gönderse, 1 üniversiteye hazırlanan öğrencinin kitaplarını karşılasa ve o öğrenci üniversiteyi kazansa kötümü kardeşim. bunları hiç gören değerlendiren yorum yapan yok. Beni okumaya teşvik eden, üniversiteye gitmemde büyük rol oynayan sivas sevdalısı Mustafa Sönmezden ALLAH razı olsun. Onun kıymetini bilmemiz lazım. Sönmez başkanım bilmiyorum belki bana kızabilirsiniz, ama kusurum olduysa özür dilerim

ALLAH rızası için polemik yapmayalım ve birbirimizi kırmayalım.İyi olan herşeyi destekleyelim destek olamıyorsak bile köstek olmayalım
hamza kimsen müsade al bakıyım verilecek cevabın varsa bana ver sorulacak sorulacak sorun varsa bendede verilecek cevap çok yanlız kılavyeden olmasın 05433737699 burdan olsun ara veya çaldır arayayım canım benim

Konu SONMEZ tarafından (04.02.2007 Saat 21:30 ) değiştirilmiştir..
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır