Tekil Mesaj Gösterimi
-->: SİVASLI NE KADAR BİRLİK İÇİNDE
Alt 02.02.2007, 23:02   #13
Etem-Murat
Usta Yiğido

Etem-Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 957 Etem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: SİVASLI NE KADAR BİRLİK İÇİNDE

Merhaba gardaşlar kardaşim güzel bir başlık atmış acaba birlik içindemiyiz bana kalırsa fazla değil ama bu site sayesinde alışmaya calışıyoz bu site olmasaydı şu anda benim yazdığımı ne sizler görürdunuz nede ben sizlerin bu yazdıklarınızı o yuzden bizler sivaslılar olarak site sayesinde yeni yeni birbirimiz tanıyım dost ve arkadaş olarak her şeyin ustasinden geliri değilmi tabiki her oluşumda bazı catlak sesler olur bu o kadar önemli değil olmsıda gerekir her sivaslı kardeşimin fikri duşuncesi aynı olmaya bilir o yuzden bu forumlarda her yazan değerli toprakları hur duşuncelerini acıkca yazmalı yanlız kimsayı kırmadan ve inçitmeden olursa daha iyi olur
( HER ŞEYİN SİVASLININ VE SİVASSPORUN YARARINA YAPILAN EN UFAK YARDIM.MI ALKIŞLARI ) o yuzden sizlerden dileğim bu site sayesinde dost ve arkadaş kazanaya bakmanız ve sivaslıya yakışır haraket etmeniz en buyuk dileğim .