--->: MAÇ´IN ARDINDAN...
Sivas sporu zor hava ve saha şartlarında gösterdikleri onurlu mücadeleden dolayı tüm emeği geçenleri yürekten kutluyorum.Pazar günü bende türübündeki yerimi aldım,malum 45 gündür takımımızı çıplak gözle izleme fırsatı bulduk.Ancak stdı görünce üzüldüm akşam diğer maçların görüntülerini izleyince üzüntüm ikiye katlandı.en ağır zemin bizim stadta idi diğer takımlar sahalarının karla kaplanmaması için gerekli önlemleri alırken sivas spor neden bu sahaya yeterli müdahaleyi yapmadı merak ediyorum doğrusu.sahada değil futbol oynamak yürümek bile zordu.Aynı kar Kayseri stadınada yağdı hatta daha fazlası yağdı çünkü bim maç 14:00 başladı onların maçı 19:00 da ama sahaları bizimkinin yanında plaj gibiydi.Maçın devre arasında gördüm sivas spor paf takımının minicik çocukları küçücük bedenleri ile stadı temizlemek için çaba harcıyordu.fakat çocukların gücü yetmiyoduki yürüsünlerde stadı temizlesin.Gençlik spor il müdürlüğü bu görüntüye nasıl tahammül ediyor bu ne sorumsuzluk.Bu stadın görevlisi yokmu arkadaş eğer varsa niye çocuklar yapıyor bu işi bu konu beni çok rahatsız etti.sizlerle paylaşöak istedim.umarım yetkili birileri mu yazımı okur.Yine de tüm olumsuzluklara rağmen 3 puan alna futbolcularımızı tekrar kutluyorum.EN BÜYÜK SİVASSPOR.(Olcay AKKUŞ)
|