Tekil Mesaj Gösterimi
YETKİLİLER UYUYORMU?
Alt 05.02.2007, 12:26   #1
B.Demirci
Yiğido

B.Demirci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

125 Mesajına 220 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 B.Demirci ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart YETKİLİLER UYUYORMU?

Sahada futbolcular, tribünlerde biz eziyet çektik. Stadyuma girdiğimizde bizi bir süpriz bekliyordu. Tribünler silme kar kaplıydı. Oturacağımız yeri dizlerimize kadar kaplı karları yara yara bulduk. Ama oturmak ne mümkün. Yarım saat önceden maça girdik iki saatte ayakta maç seyrettik. Benim gibi ayakta durma proplemi olan biri için ve önümüzde maçı seyreden 60-65 yaşlarında iki yaşlı taraftar için bir işkence oldu maç. Stadyum görevlileri bu oturakları sabah 9 da bir kere temizleseydiler olmazmıydı? Bu imkan dahilinde değilmiydi acaba çok merak ediyorum. Belki de yeterli personeli yoktu. Ama Sivassporun vefakar taraftarına bunu reva görmelerini doğrusu kabul edemiyorum. Hele o stadyum neydi öyle. Maç boyunca dua ettim. Futbolcularımızdan biri sakatlanmasa diye. Hayrettin bizi çok korkuttu düştüğünde. İşte dedim. Hayrettini iki ay daha sahalarda göremeyiz. Ama şükür kalktı oyuna devam etti. Ben bu üç puanı aldıkları için tüm futbolcu teknik heyet ve yönetimi tebrik ediyorum. Kazasız belasız bir maç oldu herkese geçmiş olsun diyorum.
B.Demirci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla