06.02.2007, 03:08
|
|
|
YASAKLI ÜYE
0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 
|
--->: Çok Ayıp Ettik
Alıntı:
oVoVoVo Nickli Üyeden Alıntı
yasire tepki gösteren bir taraftar topluğuyuz biz.bizden adam olmaz.aklımıza rızayı çağırmakta gelmez.afedersiniz daha tribünde kaşarlaşmamışız bizler.daha büyük kaptanımız muhammed aliyi unutuyoruz önümüzdeki rızayı görmüyoruz.ne anlarız biz.ben ne anladığımızı çözemedim.siz....
boşuz boş.kimse kandırmasın kendini.
|
Arkadasim Sen Yine Burada Yasir Diyorsun Ne Alaka ?? Harbiden Forumlarda Sacmalayanlar Diye Bir Topik Acilsa Ilk Basa Seni Yazarim Yada At Gözlügü Ile Mac Izleyenler Diye Bir Topik Acilsa Gene Liste Basisin Benden Yana.
1-Konu Ile Yasir'in Alakasi Yok.
2-Biz Kendi Futbolcularimizi Dahi Cagiramadik Trübüne Uzaktan Alkis Istedik
3-Jakobien Gercekten Güzel Bir Noktaya Deginmis Ama Riza Hoca Alingan Bir Insan Biz Otobüsten Indigi Anda Bile Alkisladik Kendisini Ne Yapalim Kucaklasamiydik Yada Boynuna Sarilip Aglayalim Mi.
4-Küfür Edilir Denmis Bizim Taraftarimiz Küfür Olayini Eskiye Nazaran Hemen Hemen %10 a Indirdi ( Trübüne Gelmediginiz Icin Bunu Bilmemeniz Gayet Dogal OWOWOW )
5-Ve Trübünleri Bu Sekilde Elestirmek Yerine Karda Kista Hic Bir Takimin Dolduramayacagi Kadar Insanin Maca Gelmesini Bir Alkislasaniz Diyorum
6-Sogukda Zaten Bizlere( Trübünlerde Olan Sivasspor Severler'e) Pek Fazla Tezahurat Imkani Birakmadi
Bunlar Yeterli Aciklamalardir Sanirsam Biraz Köstek Olmak Yerine Destegi Tercih Edersek Sahislar Degil Sivasspor Kazanacak.
|
|
|