Tekil Mesaj Gösterimi
--->: PETKOVİC KIYMETE BİNDİ..
Alt 12.02.2007, 20:45   #17
AFK
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 AFK Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: PETKOVİC KIYMETE BİNDİ..

Hani Derler Ya Meyve Veren Agac Taslanir Simdi Artik Oyunlarin Baslama Vakti.
Petkovicle Bismillah Dediler. Camura Yatan Cok Olacak Bu Ve Bunlar Gibi.Trabzonspor Kulubü Acaba Bu Taviri Kendisine Yakistiriyor Mu Cok Merak Ediyorum ? Biz Senelerce Anadolunun En Güclü Temsilcisi Diyerek Trabzonu Destekledik. Ne Bir Cikar Ne Baska Bir Sey Sadece Duygusal Baktik Olaya. Simdi Gördügümüz Manzara Gercekten Uzücü Ama Bunlarin Temelinde Yatan Olay TrabzonSpor'un Bize Gücü Yetmedi Yetemedi Geride Biraktigimiz Maclarda. Simdi Yapacaklari Tek Sey Bu Kaldi. Ve Ustaca Ellerindeki Kartlarini Acmaya Basladilar. Onlari Üzecek Bir Sey Eklemek Istiyorum. Petkovic Türkiye'nin 4. Büyük Takimi(!) Trabzonspor'da Oynarken Bile Ülkesinin Milli Takimi Farkedemedi Onu. Ve O Su Anda Kirmizi Beyazli Forma Altinda Ayni Zamanda Da Ulkesinin Milli Takiminin Oyuncusu Kendisi Sivasspor'a Yüregini Ortaya Koyarak Hizmet Etti ,Ediyor Ve Mükafaatinida Görüyor. Sivasspor'da Ve Sivas'ta Olmakdan Her Defasinda Memnun Oldugunu Dile Getiren Petkovic'in Böylesi Spekülasyonlara Kafasini Yormak Degil Aklindan Gecirecegini Bile Düsünmüyorum.Onun Varligi Sivasspor'u Sivasspor Sevenleri Mutlu Ediyor.
O Da Ayni Mutlulugu Yasiyor.
Basarilarinin Devamini Diliyorum...
AFK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla