Tekil Mesaj Gösterimi
--->: YİĞİDOLAR GELİYOR!..
Alt 13.02.2007, 18:39   #2
SONMEZ
Usta Yiğido

SONMEZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

171 Mesajına 428 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 941 SONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz sein
Standart --->: YİĞİDOLAR GELİYOR!..

13.02.2007 Fanatik
Sivas'ta mutlu günler
Bülent Uygun’un gelişiyle çıkışa geçen Sivasspor, ikinci yarıda ilk üç haftaya damgasını vurdu.

UEFA hayali
Bülent Uygun’un teknik direktörlüğe getirilmesinin ardından büyük bir çıkışa geçen Sivasspor, ikinci yarının ilk üç haftasına damgasını vurdu. Kırmızı-Beyazlılar; Gençlerbirliği, Çaykur Rize ve son olarak da Sakarya’yı yenerek, bu devrede maçlarının hepsini kazanan tek takım oldu. Yiğidolar’ın Başkanı Mecnun Odyakmaz, ligde yenemeyecekleri takım olmadığını belirterek, “UEFA’ya katılma hayali bile aklımızdan geçmeye başladı” dedi.

Adım adım hedefe
Süper Lig’in 13. haftasında Yiğidolar’ın başına geçen Bülent Uygun, çıktığı 8 maçta 6 galibiyet, birer beraberlik ve yenilgi alırken, hedeflerine bir bir ulaşacaklarını iddia etti. Takımın ilk Süper Lig’e çıktığı zaman kalıcı olmayı amaçladıklarını kaydeden Uygun, “Ancak şimdi hedefimiz daha da büyüdü. Bir ilki gerçekleştirip, Avrupa’da mücadele etmek istiyoruz. Sıralamayı UEFA Kupası’na gidecek şekilde tamamlayacak güçteyiz” diye konuştu.

Sivas’ta Hakkı şoku!
Kırmızı-Beyazlılar’ın yıldız ismi Hakkı sezonu kapattı... Sakarya karşılaşmasında sağ ayak çapraz bağları kopan başarılı savunma oyuncusunun, kalan maçlarda forma giyemeyecek olması Sivas’ta büyük hayal kırıklığı yaşattı. Yönetim, Hakkı’nın sezonu kapatmasına rağmen maç başına alacağı parayı ve primlerden yararlanacağını açıklandı.
SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla