14.02.2007, 10:26
|
|
|
Usta Yiğido
525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
|
-->: --->: UYGUN SIRRINI AÇIKLADI..
Alıntı:
gülkız Nickli Üyeden Alıntı
Bülent UYGUN ve çalışma arkadaşlarını başarılarından dolayı tebrik ediyorum.8 haftada 19 puan toplamak takdire şayan bir durum ancak ligin bitmesine daha 14 hafta var.Bu zaman zarfı içinde dikkatli olunmazsa evdeki hesap çarşıya uymayabilir, Erciyesspor bile küme düşmekten kurtulabilir.Nacizane fikrim ama Bülent UYGUN'a Fatih TERİM'i örnek almasını tavsiye etmem.Çünkü Galatasarayın UEFA kupasını almasında HAGİ'nin büyük payı olduğunu kabul etmeyen,Galatasaray kulubunu topçu denemek bahanesi ile borç batağına batıran,Milandan kapı dışarı edilen,Galatasarayı çalıştırmak için geçmişte Milli Takımı satan,Şenol GÜNEŞ ve Mircea LUCESCU karşısında kendisini ispatlama gayretinde olan ve bundan dolayı kompleks duyan,İsviçre maçı sonrası olayların baş kahramanı olan ve halen kimsenin Milli Takımın başında görmek istemediği ama ne hikmetse basın ve medya tarafından sürekli pohpohlanan teknik direktörü örnek almasını istemem.Türkiye de ya da Avrupa da kariyeri daha sağlam hocalar mutlaka vardır.Ekrem KARABERBEROĞLU'na ise yapılan muamele tamamen tahrik etme ve sinirleri germe taktiğidir. Bu olaydan ötürü Bülent UYGUN'un basın toplantısına çıkıp Sakaryasporu kınayacak ifadeler sarfetmesi daha doğru olurdu.Aklına esip basın toplantısına çıkmaması TFF tarafından kendisine verilecek disiplin cezalarını artıracaktır.Agresif tavırları yüzünden Fatih TERİM'i örnek almaması gerekir.Daha dikkatli olması gerekir.
|
Fatih Terim hakkındaki düşüncelerinize katılmıyorum. Çünkü eğer Terim iyi bir hoca olmasaydı Hagi'yi dizginleyemezdi. Hagi'nin Barcelona'da, Real'de neden basarısız olduğu açıktır. Disiplinsiz davranışları yüzünden ama Türkiye'de kariyerinin zirvesine çıkmıştır. Bu da Fatih Terim sayesindedir.Ve başka bir gerçek vardır ki o da Fatih Terim'in Türkiye'nin en başarılı iki teknik direktöründen bir olduğudur. Milan'dan ayrılmasının sebeplerini iyi arastırmanızı tavsiye ederim. İtalya, Vatikan etkisindeki bir ülkedir. Yani Vatikan diğer ülkelere göre burada daha hakimdir.İsviçre maçında olaylara ne gibi bir dahli vardır onu da anlayamadım. Ama doğru bütün Avrupa medyası kendi hocasını, takımını korurken bizim medyamız yapmayanı bile yaptı olarak göstermiştir bunlarda etkilenmekte haklısınız. Fatih Terim'in saha kenarında oyuncularına müdahaleleri ve oyunun içindeymiş gibi devamlı oyunu yaşaması gerçekten takdire şayandır. Bülent Uygun'un da O'nun gibi olmasını ve takımına O'nun gibi futbol oynatmasını isterim. Terim zamanında ki Milli Takım ve Galatasaray gibi top oynayan Türk takımı bir daha olmamıştır ve bu gidişle de zor görünüyor.
|