Tekil Mesaj Gösterimi
--->: SİVASLI NE KADAR BİRLİK İÇİNDE
Alt 16.02.2007, 01:24   #46
AMCA58
Yiğido

AMCA58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 AMCA58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: SİVASLI NE KADAR BİRLİK İÇİNDE

Ahh Benim bahtsız memeleketim,
Nice insanları gurbet ellere göndermiş ama kalanlarıda hep kısır döngü içinde bırakmış benim memleketim.Nerdende açıldıki bu konu,içerim cızz etti.
Bende evet 7 yıldır gurbetteyim tamam burda hayat daha zor ama inanın dedikodu yapmıyorum,yada köyleşen şehir hayatını özlemiyorum.Kimler gitmediki sivasımdan ne yetişmiş büyüklerimiz,abilerimiz,akraba larımız,....niceleri.Nihayet benim ailem.
Valla en büyük sıkıntı duyduğum konu çekememezlikdi,babam büyük esnafdı onun içinde şöyle yapdı,böyle yapdı gibi tuhaf dedikodular....

Gençlerimiz,büyüklerimiz tembelliğe alışmış,alışmak zorunda kalmış.Asgari ücreti beğenmez tüm gün kahvede 2-3 lirayla günü geçirmeye çalışan asgari ücrete bile tamah etmeyen bir nesil maalesef var.
Birde bizim mayamızda vardır;Ben yapayım ben patron olayım deriz.Düşünemeyezki Patron olmak için çok çalışmamız lazım hemde çokk.
Daha çok yazacak şeyler var.Ama inandığım birşey var oda biraraya gelemeyen bizler Bu sıcak ortamda biraraya gelebiliyormuşuz demekki.Demekki isteyince bizlerde grup olarak hareket edebiliyoruz.Bence Rüştü Bey büyük bir ilke imza attı,bizleri kaynaştıracak bir ortam oluşturdu Teşekkürler Sn.Elmas ve Ekibine her ortamda gurur duyduğumuz ve savunduğumuz bir ortamı bize sağladıkları için...